Nathan Lane wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nathan Lane
(Joseph Lane)

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.2. 1956 - 14:29h
Místo:
Jersey City, New Jersey
Země:
Věk:
64 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Nathan Lane - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
3.2.1956 - 14:29  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.2.1956 - 19:29  
US, Jersey City:
40°44' s.š., 74°5' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nathan Lane 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Nathan Lane
datum narození 3.2.1956
(herec, instagram)

Nathan Lane - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Broadway: The Next Generation
(2016) - American Crime Story (TV seriál)
(2015) - The Gaffigan Show (TV seriál)
(2015) - No Pay, Nudity
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Showing Up
(2014) - The Money
(2013) - The 67th Annual Tony Awards
(2013) - Elaine Stritch: Shoot Me
(2013) - Učitelka angličtiny
(2012) - Sněhurka
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - The Marriage Ref
(2010) - Louskáček ve 3D
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2009) - Astro Boy
(2008) - Správná volba
(2007) - Trumbo
(2007) - ShowBusiness: The Road to Broadway
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2005) - Producenti
(2004) - Rande s celebritou
(2004) - Miláček třídy
(2004) - Lví král 3: Hakuna Matata
(2004) - Cabbages & Queens
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Tribeca Film Festival Presents
(2003) - Charlie Lawrence (TV seriál)
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Chevy Chase
(2002) - Nicholas Nickleby
(2002) - Myšák Stuart Little 2
(2002) - Austin Powers - Goldmember
(2001) - Recording 'The Producers': A Musical Romp with Mel Brooks
(2001) - My Favorite Broadway: The Love Songs (koncert)
(2001) - Laughter on the 23rd Floor
(2000) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(2000) - Film-Fest DVD: Issue 4 - Hawaii
(2000) - Život hvězdy
(2000) - Trixie
(2000) - Titan A.E.
(2000) - Teacher's Pet (TV seriál)
(2000) - Marná lásky snaha
(2000) - The Man Who Came to Dinner
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Intimate Portrait: Jacqueline Susann
(1999) - Get Bruce
(1999) - Nejlepší člověk
(1999) - Na první pohled
(1999) - Myšák Stuart Little
(1999) - George and Martha (TV seriál)
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Lví král 2: Simbův příběh
(1998) - Encore! Encore! (TV seriál)
(1997) - Timon and Pumbaa's Wild Adventure: Live and Learn
(1997) - One Saturday Morning (TV seriál)
(1997) - Merry Christmas, George Bailey
(1997) - Hon na myš
(1996) - The Daily Show
(1996) - Ptačí klec
(1996) - Kluci ze sousedství
(1995) - The Wizard of Oz in Concert: Dreams Come True
(1995) - Timon a Pumbaa (TV seriál)
(1995) - Jeffrey
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Lví král
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Život s Mikeym
(1993) - Addamsova rodina 2
(1992) - Naprosto dokonalé (TV seriál)
(1992) - The Last Mile
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1992) - Guys and Dolls: Off the Record
(1991) - The Charlie Rose Show
(1991) - Coney Island
(1991) - Řekl, řekla...
(1991) - Frankie a Johnny
(1990) - The Lemon Sisters
(1990) - Joe kontra sopka
(1987) - Jako nepoddajný plevel
(1983) - Alenka v říši divů
(1982) - One of the Boys (TV seriál)
(1981) - Jacqueline Susann's Valley of the Dolls
(1952) - Today
Nathan Lane - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.2.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nathan Lane 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nathan Lane - herec

se narodil 3.2.1956 ve městě Jersey City, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nathan Lane

Dnes se narodili
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) herečka, zpěvačka

Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) herečka, modelka

Francie Marcel Proust
(*1871) prozaik

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) významný americký fyzik


Nathan Lane
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
13°57’
8
 
LunaLuna:
Štír
15°31’
5
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
29°03’
7
R
VenušeVenuše:
Ryby
20°57’
10
 
MarsMars:
Střelec
13°34’
6
 
JupiterJupiter:
Lev
28°08’
3
R
SaturnSaturn:
Střelec
1°39’
5
 
UranUran:
Rak
29°42’
1
R
NeptunNeptun:
Štír
0°25’
5
R
PlutoPluto:
Lev
27°42’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
14°18’
6
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
6°37’
6
 
CheirónCheirón:
Vodnář
6°34’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
13°04’
10
Domy:
Rak
11°30’
Kozoroh
11°30’
2:
Lev
1°01’
8:
Vodnář
1°01’
3:
Lev
22°52’
9:
Vodnář
22°52’
Panna
20°20’
Ryby
20°20’
5:
Váhy
25°55’
Beran
25°55’
6:
Střelec
6°06’
Blíženci
6°06’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
9xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
15°55’
11
Slun./Luna:
Střelec
29°44’
6


Zítra slaví narozeniny
Rusko Yul Brynner
(*1920) herec

Česká republika Jiří Krampol
(*1938) herec, moderátor, dabér

Česká republika Dana Medřická
(*1920) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933) první manželka Václava Havla

Spojené státy Suzanne Vega
(*1959) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Omar Sharif
(*1932 - 2015) herec

Francie Louise Abbéma
(*1853 - 1927) umělkyně

Belgie Achille Van Acker
(*1898 - 1975) belgický politik

Francie Louis Daguerre
(*1787 - 1851) malíř, vědec, fotograf

Německo Werner Egk
(*1901 - 1983) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »