rak

Chris Cooper
(2005): Capote

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kansas City, Missouri
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec
Chris Cooper - Film: Capote
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Chris Cooper - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Live by Night
(2016) - 11.22.63 (TV seriál)
(2016) - Chickadee
(2015) - Demolition
(2015) - Coming Through The Rye
(2014) - Amazing Spider-Man 2
(2013) - Letters to Jackie: Remembering President Kennedy
(2013) - Blízko od sebe
(2012) - Mea Maxima Culpa: Silence in the House of God
(2012) - Pravidla mlčení
(2012) - The Corrections
(2011) - Mupeti
(2010) - The Tempest
(2010) - Nezapomeň na mě
(2010) - Město
(2010) - Manažeři
(2010) - Amigo
(2009) - Max a maxipříšerky
(2008) - New Yorku, miluji Tě!
(2007) - Osudové selhání
(2007) - Manželská klec
(2007) - Království
(2005) - Syriana
(2005) - Mariňák
(2005) - Capote
(2004) - Silver City
(2004) - Bournův mýtus
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - The Making of 'Seabiscuit'
(2003) - Seabiscuit
(2003) - Můj dům v Umbrii
(2002) - Interstate 60
(2002) - Agent bez minulosti
(2002) - Adaptace
(2000) - American Beauty: Look Closer...
(2000) - Patriot
(2000) - Já, mé druhé já a Irena
(1999) - The 24 Hour Woman
(1999) - Říjnové nebe
(1999) - Americká krása
(1998) - Zaříkávač koní
(1998) - Velké naděje
(1997) - Sám
(1997) - Kozy, kozy, kozičky
(1996) - Osamělá hvězda
(1996) - Ochránce
(1996) - The Deliverance of Elaine
(1996) - Čas zabíjet
(1995) - Vlak plný peněz
(1995) - Pharaoh's Army
(1994) - One More Mountain
(1993) - Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
(1993) - Dospívání po americku
(1992) - Gomorron
(1992) - Všechno byla lež
(1992) - Ned Blessing: The True Story of My Life
(1991) - Zlaté prokletí
(1991) - Za bílého dne
(1991) - To the Moon, Alice
(1991) - Předem vinni
(1991) - Město naděje
(1991) - Advokát chudých
(1990) - A Little Piece of Sunshine
(1989) - Osamělá holubice (TV seriál)
(1988) - Journey Into Genius
(1987) - Non date da mangiare agli animali
(1987) - Matewan
Spoluherci ve filmu "Capote":
(*1959) Catherine Keener

(*1967) Philip Seymour Hoffman

(*1967) Dan Futterman (scénárista)

(*1956) Bruce Greenwood

(*1942) Marshall Bell

(*1970) Clifton Collins Jr.

(*1945) Bob Balaban

(*1966) Bennett Miller (režisér)

(*1965) Mark Pellegrino

(*1969) Amy Ryan

(*1975) Michelle Harrison

(*1972) Tiffany Lyndall-Knight

(*1958) Mychael Danna (hudební skladatel)

(*1968) Will Woytowich

(*1970) C. Ernst Harth



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
16°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
14°07’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
1°44’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
1°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
3°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
13°06’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Panna
26°57’
Rak
24°53’
UranUran:
Rak
10°06’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Váhy
16°47’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Lev
18°28’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°45’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Rak
0°41’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Střelec
28°38’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »