Ivan Palúch wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ivan Palúch

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Zvolen
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ivan Palúch - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.6.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ivan Palúch 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ivan Palúch
datum narození 20.6.1940
(herec, instagram)

Ivan Palúch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Československý filmový zázrak (TV seriál)
(2013) - Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
(2012) - Staré cihly
(2012) - Miluj ma alebo odíď
(2012) - Búrlivé víno (TV seriál)
(2011) - 13. komnata Ivana Palúcha
(2011) - Viditelný svět
(2011) - Dušičky seniorov
(2010) - Obhliadka
(2010) - Nesmrtelní (TV seriál)
(2010) - Legenda o létajícím Cypriánovi
(2010) - Hasiči
(2009) - Zlatá šedesátá (TV seriál)
(2009) - Nedodržený slib
(2008) - Mesto tieňov (TV seriál)
(2007) - Takí sme boli
(2006) - Ábelův černý pes
(2004) - Anjeli strážni
(2003) - Sentiment
(2000) - Krajinka
(1997) - Nejasná zpráva o konci světa
(1996) - Ženský vtip
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Konečná dolina
(1991) - Diabol vo Francúzsku
(1990) - Ako som plával ku kráľovnej severu
(1989) - Cesta na jihozápad
(1988) - Vlakári
(1988) - Prvé hlásky lásky
(1987) - Recesia
(1986) - Okná dokorán (TV seriál)
(1985) - Perinbaba
(1985) - Iná láska
(1985) - Hĺbkový rekord
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - Kirchhoffov zákon
(1984) - Ján Literát
(1983) - Kľúče od mesta
(1983) - Anička Jurkovičová
(1982) - Na konci diaľnice
(1982) - Cukor
(1981) - Noční jezdci
(1980) - Signum laudis
(1980) - Přátelé Zeleného údolí (TV seriál)
(1980) - Nevera po slovensky
(1980) - Ja milujem, ty miluješ
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Smrť chodí po horách
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1978) - Zbojnícky tanec
(1978) - Pustý dvor
(1977) - Vojáci Svobody I. - IV.
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
(1977) - Rača, láska moja
(1977) - Chlapi
(1977) - Dvere dokorán
(1977) - Děti mají zpívat
(1977) - Ako sa Vinco zaťal
(1977) - Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali
(1976) - Komunisté (TV seriál)
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Slnko vychádza nad Prašivou
(1976) - Rozhodnutie
(1976) - Krátký život
(1976) - Demeterovci
(1975) - Vivat Beňovský (TV seriál)
(1975) - Straty a nálezy (TV seriál)
(1975) - Pomsta
(1975) - Pani Heléne
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1975) - Nehoda
(1975) - Brána k domovu
(1974) - Pätnásť životov
(1973) - Očovské pastorále
(1973) - Havária
(1973) - Hadí princ
(1973) - Desatinka citu
(1972) - Vlak do stanice Nebe
(1972) - Morgiana
(1972) - Krčmársky král'
(1972) - Javor a Juliana
(1972) - Duhový luk (TV seriál)
(1972) - Adam Šangala
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
(1971) - Princ Bajaja
(1971) - Polnočná večera
(1971) - Noc labutí
(1971) - Legenda o živých mrtvých (TV seriál)
(1970) - Ucho
(1970) - Luk královny Dorotky
(1970) - Kaňon samé zlato
(1969) - Zabitá neděle
(1969) - Oseka
(1969) - Michael Kohlhaas - Der Rebell
(1969) - Brzy bude konec světa
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Maroško
(1967) - Marketa Lazarová
(1967) - Dáma
(1965) - Nylonový mesiac
(1962) - Tam za lesem

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.6.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ivan Palúch 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ivan Palúch - herec

se narodil 20.6.1940 ve městě Zvolen
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ivan Palúch

Dnes se narodili
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Ivan Palúch
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
28°58’
 
LunaLuna:
Kozoroh
5°45’
 
MerkurMerkur:
Rak
23°49’
 
VenušeVenuše:
Rak
8°54’
R
MarsMars:
Rak
21°45’
 
JupiterJupiter:
Býk
7°27’
 
SaturnSaturn:
Býk
11°05’
 
UranUran:
Býk
24°07’
 
NeptunNeptun:
Panna
22°48’
 
PlutoPluto:
Lev
1°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
16°28’
R
Černá LunaLilith:
Beran
1°03’
 
CheirónCheirón:
Rak
19°51’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie H. G. Wells
(*1866 - 1946) spisovatel, historik

Spojené státy Julia Child
(*1912 - 2004) kuchařka, herečka, spisovatelka

Francie René T. H. Laennec
(*1781 - 1826) lékař, vynálezce stetoskopu

Česká republika Ctirad Mašín
(*1930 - 2011) člen protikomunistické odbojové skupiny bratří Mašínů

Německo August Bebel
(*1840 - 1913) německý politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »