strelec

Diana Quick
(1978): Hluboký spánek

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herečka
Diana Quick - Film: Hluboký spánek
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1978, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1978 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Diana Quick - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - The Missing (TV seriál)
(2013) - Side by Side
(2011) - Mother's Milk
(2010) - Love/Loss
(2009) - Královna (TV seriál)
(2008) - The Story of the Costume Drama (TV seriál)
(2008) - Livvagterne (TV seriál)
(2006) - TV's 50 Greatest Stars
(2003) - Doctor Who: Scream of the Shalka (TV seriál)
(2002) - Revengers Tragedy
(2002) - Dalziel a Pascoe: Ani pro lásku, ani za peníze
(2002) - AKA
(2001) - Objevení nebes
(2001) - Aféra s náhrdelníkem
(2000) - Bílá vdova
(1999) - Le Château des singes
(1999) - Aristocrats (TV seriál)
(1998) - Vigo
(1996) - Rasputin
(1996) - Muž v hlavní roli
(1995) - Is It Legal? (TV seriál)
(1994) - Drug-Taking and the Arts
(1994) - Smrt pampeliškám (TV seriál)
(1994) - Nostradamus
(1993) - September Song (TV seriál)
(1991) - The Orchid House (TV seriál)
(1991) - Clarissa (TV seriál)
(1990) - Wilt
(1990) - Nevěstino věno
(1989) - The Justice Game
(1988) - Vroom
(1988) - Minder: An Officer and a Car Salesman
(1987) - Cariani and the Courtesans
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - Max, má láska
(1985) - 1919
(1984) - Zkouška neviny
(1983) - Fantom opery
(1982) - The Woman in White (TV seriál)
(1981) - Návrat na Brideshead (TV seriál)
(1978) - The Odd Job
(1978) - Hluboký spánek
(1977) - The Three Hostages
(1977) - Soupeři
(1975) - A Private Enterprise
(1974) - Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
(1971) - Mikuláš a Alexandra
(1971) - A Christmas Carol
(1969) - Christ Recrucified (TV seriál)
(1969) - Complete and Utter History of Britain (TV seriál)
(1958) - Bratři Karamazovi
Spoluherci ve filmu "Hluboký spánek":
(*1908) James Stewart

(*1937) Edward Fox

(*1938) Oliver Reed

(*1917) Robert Mitchum

(*1931) Tom Laughlin

(*1933) Joan Collins

(*1908) John Mills

(*1917) Richard Boone

(*1933) Dudley Sutton

(*1934) David Jackson

(*1935) Michael Winner (režisér)

(*1935) Michael Winner (producent)

(*1917) James Donald

(*1941) Sarah Miles

(*1947) Candy Clark

(*1919) Richard Todd

(*1944) Martin Potter

(*1930) Colin Blakely

(*1922) Jerry Fielding (hudební skladatel)

(*1911) Harry Andrews

(*1954) Simon Fisher-Turner

(*1888) Raymond Chandler (spisovatelská předloha)

(*1928) Robert Paynter (kameraman)



Tranzitní horoskop (1978)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
0°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
28°09’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
26°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
21°29’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
12°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
12°42’
Blíženci
29°48’
SaturnSaturn:
Lev
8°52’
Panna
0°08’
UranUran:
Blíženci
20°33’
Štír
15°19’
NeptunNeptun:
Váhy
10°06’
Střelec
16°45’
PlutoPluto:
Lev
13°21’
Váhy
16°36’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
12°11’
Váhy
10°31’
Černá LunaLilith:
Střelec
22°24’
Blíženci
28°10’
CheirónCheirón:
Štír
1°48’
Býk
1°09’

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »