vahy

Diane Gaidry
(2006): Loving Annabelle

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Buffalo, New York
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka
Diane Gaidry - Film: Loving Annabelle
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Diane Gaidry - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Loving Annabelle":
(*1987) Michelle Horn

(*1954) Wendy Schaal

(*1976) Katherine Brooks (režisérka)

(*1981) Erin Kelly

(*1963) Marla Maples

(*1983) Laura Breckenridge

(*1981) Austin Highsmith

(*1981) Leslie Andrews



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
18°11’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
24°20’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
15°04’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
6°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
15°45’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
24°57’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Vodnář
28°43’
Lev
9°53’
UranUran:
Panna
12°45’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Štír
16°29’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Panna
15°10’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
26°17’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
0°07’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Ryby
15°02’
Vodnář
1°57’

Dnes se narodili
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Vláčil
(*1924 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Karel Svoboda
(*1938 - 2007) herec, skladatel

Irsko William Butler Yeats
(*1865 - 1939) básník, dramatik a esejista

Česká republika Ema Destinnová
(*1878 - 1930) česká operní pěvkyně

Německo Fritz Knöchlein
(*1911 - 1949) důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »