ryby

Dumitru Chesa
(1984): Sosesc pasarile calatoare

Narození:
Místo:
Bukurešť
Země:
Věk:
86 let
Dumitru Chesa - Film: Sosesc pasarile calatoare
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dumitru Chesa - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Sosesc pasarile calatoare":
(*1951) Tora Vasilescu

(*1920) Ernest Maftei

(*1932) Geo Saizescu

(*1932) Geo Saizescu (režisér)

(*1941) Emil Hossu

(*1928) Jean Constantin

(*1942) Ovidiu Iuliu Moldovan

(*1925) Ștefan Mihăilescu-Brăila

(*1966) Lamia Beligan

(*1948) George Mihaita

(*1938) Rodica Popescu Bitănescu

(*1933) Alecu Croitoru

(*1976) Catalin Saizescu

(*1931) Octavian Cotescu

(*1936) Sebastian Papaiani



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
16°43’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
18°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
25°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
28°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
8°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
14°11’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Vodnář
1°14’
Štír
13°58’
UranUran:
Beran
17°31’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Panna
6°20’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Rak
20°05’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
26°45’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Beran
23°40’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Býk
19°26’
Býk
28°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Rene Russo
(*1954) herečka, modelka

Česká republika Jiřina Jirásková
(*1931) herečka

Česká republika Jan Přeučil
(*1937) herec

Spojené státy Michael Bay
(*1965) režisér, herec

Spojené státy Joseph Gordon-Levitt
(*1981) herec, scénárista, režisér, zpěvák, skladatel


Zítra slaví narozeniny
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Macháček
(*1922 - 1991) herec

Německo Heinrich Heine
(*1797 - 1856) básník

Česká republika Petr Bezruč
(*1867 - 1958) básník a prozaik

Spojené státy Geronimo
(*1829 - 1909) apačský náčelník, šaman

Německo Marie-Louise von Franz
(*1915 - 1998) psycholožka, spolupracovnice C. G. Junga



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »