ryby

Dumitru Chesa
(1984): Sosesc pasarile calatoare

Narození:
Místo:
Bukurešť
Země:
Věk:
87 let
Dumitru Chesa - Film: Sosesc pasarile calatoare
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dumitru Chesa - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Sosesc pasarile calatoare":
(*1951) Tora Vasilescu

(*1920) Ernest Maftei

(*1932) Geo Saizescu

(*1932) Geo Saizescu (režisér)

(*1941) Emil Hossu

(*1928) Jean Constantin

(*1942) Ovidiu Iuliu Moldovan

(*1925) Ștefan Mihăilescu-Brăila

(*1966) Lamia Beligan

(*1948) George Mihaita

(*1938) Rodica Popescu Bitănescu

(*1933) Alecu Croitoru

(*1976) Catalin Saizescu

(*1931) Octavian Cotescu

(*1936) Sebastian Papaiani



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
16°43’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
18°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
25°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
28°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
8°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
14°11’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Vodnář
1°14’
Štír
13°58’
UranUran:
Beran
17°31’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Panna
6°20’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Rak
20°05’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
26°45’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Beran
23°40’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Býk
19°26’
Býk
28°26’

Dnes se narodili
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Roger Moore
(*1927 - 2017) herec

Norsko Henrik Ibsen
(*1828 - 1906) dramatik, básník

Německo Heinrich Himmler
(*1900 - 1945) politik, nacista, říšský vůdce SS, šéf gestapa

Kanada Desimal
(*1980 - 2006) hudebník DnB, skladatel

Česká republika Xena Longenová
(*1891 - 1928) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »