rak

Elem Klimov
(1980): Larisa

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Stalingrad
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, herec
Elem Klimov - Film: Larisa
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1980, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1980 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Elem Klimov - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Elem Klimov - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Larisa":
(*1938) Larisa Šepiťko

(*1905) Stefaniya Stanyuta

(*1894) Alexandr Dovženko

(*1934) Alfred Šnitke (hudební skladatel)

(*1932) Maja Bulgakova



Tranzitní horoskop (1980)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
16°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
14°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
11°19’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
7°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
1°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
18°11’
Panna
10°11’
SaturnSaturn:
Vodnář
14°57’
Panna
26°59’
UranUran:
Beran
27°10’
Štír
24°04’
NeptunNeptun:
Panna
8°05’
Střelec
20°56’
PlutoPluto:
Rak
22°49’
Váhy
21°36’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
0°52’
Panna
1°52’
Černá LunaLilith:
Blíženci
18°19’
Panna
19°28’
CheirónCheirón:
Blíženci
2°07’
Býk
9°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Výročí úmrtí dnes mají
Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893 - 1973) herec, scénárista

Česká republika Luděk Munzar
(*1933 - 2019) herec

Francie Gérard de Nerval
(*1808 - 1855) francouzský romantický básník

Spojené státy Nelson Rockefeller
(*1908 - 1979) americký státník a politik

Itálie Dietrich von Hildebrand
(*1889 - 1977) německý katolický filosof a teolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »