kozoroh

Emily Watson
(2005): RSC Meets USA: Working Shakespeare

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herečka
Emily Watson - Film: RSC Meets USA: Working Shakespeare
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Emily Watson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - 33 Liberty Lane
(2017) - The Happy Prince
(2015) - The Secret Life of Marilyn Monroe (TV seriál)
(2015) - Molly Moonová
(2015) - Little Boy
(2015) - Garderobiér
(2015) - Everest
(2015) - A Song for Jenny
(2015) - A Royal Night Out
(2014) - Testament mládí
(2014) - Teorie všeho
(2013) - Zlodějka knih
(2013) - The Politician's Husband (TV seriál)
(2013) - Some Girl(s)
(2013) - Belle
(2012) - BAFTA Television Awards 2012
(2012) - Anna Karenina
(2011) - Vrahova důvěrnice
(2011) - Válečný kůň
(2010) - Prázdná kolébka
(2010) - Cemetery Junction
(2009) - Within the Whirlwind
(2009) - Duše Paula Giamattiho
(2008) - Synecdoche, New York
(2008) - Světlušky v zahradě
(2008) - Strom v srdci
(2007) - Já a moje příšera
(2006) - Voices from the Underworld
(2006) - Tim Burton: Dark vs. Light
(2006) - The Animators: The Breath of Life
(2006) - Miss Potter
(2006) - Křižák v džínách
(2005) - Where Words Prevail
(2005) - RSC Meets USA: Working Shakespeare
(2005) - Soumrak nad Jižní Afrikou
(2005) - Proposition
(2005) - Paralelní lži
(2005) - Mrtvá nevěsta Tima Burtona
(2004) - Život a smrt Petera Sellerse
(2004) - Hrdinové z říše Gaja
(2003) - A Director's Journey: The Making of 'Red Dragon'
(2003) - Blossoms & Blood
(2002) - RIP 2002
(2002) - Inside 'Red Dragon'
(2002) - Opilí láskou
(2002) - Equilibrium
(2002) - Červený drak
(2001) - The Making of 'Gosford Park'
(2001) - Gosford Park
(2000) - Film-Fest DVD: Issue 4 - Hawaii
(2000) - Trixie
(2000) - Lužinova obrana
(1999) - AFI's 100 Years... 100 Stars
(1999) - Cradle Will Rock
(1999) - Andělin popel
(1998) - Hilary a Jackie
(1997) - Tranceformer - A Portrait of Lars von Trier
(1997) - Mlýn na červené řece
(1997) - Metroland
(1997) - Boxer
(1996) - Prolomit vlny
(1994) - A Summer Day's Dream
Spoluherci ve filmu "RSC Meets USA: Working Shakespeare":
(*1948) Jeremy Irons

(*1948) Samuel L. Jackson

(*1963) Helen Hunt

(*1943) Blythe Danner

(*1949) Victor Garber

(*1979) Claire Danes

(*1960) Tony Goldwyn

(*1969) Robert Sean Leonard

(*1952) Diane Venora

(*1961) Lolita Davidovich

(*1969) Toby Stephens

(*1950) Lindsay Duncan

(*1965) Lennie James

(*1965) Cathy Tyson

(*1957) Tom Todoroff (režisér)

(*1955) Duncan Bell



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
23°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
6°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
21°21’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
9°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
20°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
0°13’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Ryby
24°57’
Rak
24°53’
UranUran:
Panna
24°19’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Štír
23°52’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Panna
20°31’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Býk
12°36’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Beran
2°09’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Ryby
22°28’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) dramatik, básník

Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) slavný matematik a fyzik

Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) básník, romantik

Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6. prezident usa

Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) herečka, zpěvačka jemensko-židovského původu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Novoluní v RybyRybách
ukázat kalendář »