vahy

Erika Eleniak
(1995): Girl in the Cadillac

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Glendale, Kalifornie
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herečka
Erika Eleniak - Film: Girl in the Cadillac
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1995, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1995 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Erika Eleniak - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Meant to Be
(2012) - Changing Hands Feature
(2012) - Holiday Spin
(2010) - Changing Hands
(2009) - Imps*
(2006) - Germany’s Next Topmodel - by Heidi Klum
(2006) - Absolutní nula
(2005) - Osudné shledání
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Smrtící lekce
(2004) - Dracula 3000
(2004) - Dokonalá paměť
(2004) - Caught in the Headlights
(2003) - Únos mé sestry
(2002) - Live at the Shrine! John Williams and the World Premiere of 'E.T.: The Extra Terrestrial': The 20th Anniversary
(2002) - Zločiny podle Mary Higgins Clark: Budu pořád s tebou
(2002) - Skleněná past
(2002) - Shakedown
(2002) - Second to Die
(2002) - Betrayal
(2001) - Baywatch: The E! True Hollywood Story
(2001) - Ve sněžné pasti
(2001) - Vegas, City of Dreams
(2000) - Artists of Hell's Kitchen
(2000) - Protivník
(1999) - Celebrities
(1999) - Poslední plavba
(1999) - Neviditelná smrt
(1999) - Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku
(1998) - Playmate Profile Video Collection Featuring Miss July 1998, 1995, 1992, 1989
(1998) - Babes of Baywatch
(1998) - V zajetí
(1998) - Návrat elitního agenta
(1998) - Jedné horké letní noci
(1998) - Charades
(1998) - Fantasy Island (TV seriál)
(1997) - 87. revír: Vlna veder
(1997) - Brooklyn South (TV seriál)
(1996) - Povídky ze záhrobí: Upíří nevěstinec
(1995) - Výbušná lovestory
(1995) - Girl in the Cadillac
(1994) - Námořní policie
(1993) - Burani z Beverly Hills
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1992) - Pobřežní hlídka: Řeka, odkud není návratu
(1992) - Baywatch Summerfest Special
(1990) - Playboy Video Playmate Calendar 1991
(1990) - Daughter of the Streets
(1989) - Pobřežní hlídka: Panika na Malibu Beach
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1988) - Sliz
(1988) - Broken Angel
(1987) - Schůzka naslepo
(1987) - Plný dům (TV seriál)
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)
(1983) - Still the Beaver (TV seriál)
(1982) - Circus of the Stars #7
(1982) - Silver Spoons (TV seriál)
(1982) - E.T. - Mimozemšťan
Spoluherci ve filmu "Girl in the Cadillac":
(*1948) Bud Cort

(*1965) William McNamara

(*1938) Ed Lauter

(*1943) Valerie Perrine

(*1941) Michael Lerner

(*1970) Meredith Salenger

(*1960) Leland Orser

(*1963) William Shockley

(*1973) Jennifer Crystal Foley



Tranzitní horoskop (1995)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
6°09’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
21°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
7°44’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
14°09’
Střelec
4°49’
SaturnSaturn:
Býk
7°39’
Ryby
8°01’
UranUran:
Váhy
4°31’
Kozoroh
25°30’
NeptunNeptun:
Štír
26°40’
Kozoroh
22°35’
PlutoPluto:
Panna
25°21’
Štír
29°32’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
20°14’
Štír
11°44’
Černá LunaLilith:
Rak
22°20’
Býk
29°51’
CheirónCheirón:
Beran
4°31’
Panna
26°21’

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »