Bud Cort wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bud Cort
(Walter Edward Cox)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New Rochelle, New York
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Bud Cort - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
29.3.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bud Cort 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Bud Cort
datum narození 29.3.1948
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Bud Cort - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - John Ledger
(2015) - Celebrating Laughter: The Life and Films of Colin Higgins
(2015) - Malý princ
(2006) - Police blues
(2004) - Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust
(2004) - Život pod vodou
(2003) - The Big Empty
(2002) - Raw Iron: The Making of 'Pumping Iron'
(2001) - Ranaři
(2000) - AFI's 100 Years, 100 Laughs: America's Funniest Movies
(2000) - Pollock
(2000) - Na jih od nebe, na západ od pekla
(2000) - Million Dollar Hotel
(2000) - Divoké kočky
(1999) - Dogma
(1999) - But I'm a Cheerleader
(1998) - Sladká Jane
(1998) - I Woke Up Early the Day I Died
(1997) - Jitters
(1995) - Theodore Rex
(1995) - Nelítostný souboj
(1995) - Girl in the Cadillac
(1995) - Crazy for a Kiss
(1993) - A kapela hrála dál
(1991) - Ted and Venus
(1990) - Vzhůru ke dnu!
(1990) - Brain Dead
(1988) - Love at Stake
(1988) - Ze tmy
(1988) - Reach
(1988) - Čokoládová válka
(1987) - Bates Motel
(1986) - Vetřelci z Marsu
(1986) - Telephone
(1984) - Sunday Night Live
(1984) - The Secret Diary of Sigmund Freud
(1984) - Mariini milenci
(1984) - Love Letters
(1984) - Elektrické sny
(1983) - Hysterical
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - She Dances Alone
(1980) - Die Laughing
(1980) - Brave New World
(1978) - Son of Hitler
(1977) - Železný Schwarzenegger
(1977) - Proč střílet učitele
(1976) - Bernice Bobs Her Hair
(1975) - Roma drogata: la polizia non puň intervenire
(1972) - Beware! The Blob
(1971) - Harold a Maude
(1970) - Tribes
(1970) - The Traveling Executioner
(1970) - Plyn
(1970) - MASH
(1970) - Jahodová proklamace
(1970) - Brewster McCloud
(1969) - Sweet Charity
(1969) - Mr. Deeds Goes to Town (TV seriál)
(1967) - Up the Down Staircase
(1963) - The Doctors (TV seriál)

Bud Cort - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Bud Cort - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.3.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bud Cort 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bud Cort - herec, scénárista, režisér

se narodil 29.3.1948 ve městě New Rochelle, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bud Cort

Dnes se narodili
Spojené státy Tony Curtis
(*1925) herec

Česká republika Jiří Langmajer
(*1966) herec

Česká republika Václav Vorlíček
(*1930) režisér, scénárista, herec

Česká republika Václav Hybš
(*1935) hudebník, trumpetista, dirigent, hudební aranžér, kapelník

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace


Bud Cort
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
8°42’
 
LunaLuna:
Střelec
5°00’
 
MerkurMerkur:
Ryby
13°40’
 
VenušeVenuše:
Býk
23°37’
 
MarsMars:
Lev
18°06’
 
JupiterJupiter:
Střelec
28°29’
 
SaturnSaturn:
Lev
16°04’
R
UranUran:
Blíženci
22°28’
 
NeptunNeptun:
Váhy
11°42’
R
PlutoPluto:
Lev
12°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
16°07’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
17°16’
 
CheirónCheirón:
Štír
24°18’
R
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bruce Dern
(*1936) herec

Spojené státy Angelina Jolie
(*1975) herečka

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907) herečka

Polsko Izabella Scorupco
(*1970) herečka, zpěvačka, fotomodelka

Česká republika Veronika Jeníková
(*1964) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Carradine
(*1936 - 2009) herec

Mexiko Anthony Quinn
(*1915 - 2001) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942 - 2016) boxer

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881 - 1963) 261. papež

Česká republika Franz Kafka
(*1883 - 1924) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »