vodnar

Faran Tahir
(2009): Star Trek

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Faran Tahir - Film: Star Trek
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Faran Tahir - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 11th
(2016) - Sara's Cell
(2016) - Prison Break: Sequel (TV seriál)
(2015) - Supergirl (TV seriál)
(2015) - Poručík Backstrom (TV seriál)
(2015) - Let 42
(2015) - Honeyglue
(2014) - Stav ohrožení (TV seriál)
(2014) - Jinn
(2013) - Star Trek: Secrets of the Universe
(2013) - Torn
(2013) - Super Athlete
(2013) - Plán útěku
(2013) - Mr. Jones
(2013) - Elysium
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2010) - Ashes
(2009) - Star Trek
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2008) - Iron Man
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2006) - Spravedlnost (TV seriál)
(2005) - V utajení (TV seriál)
(2005) - Tam někde (TV seriál)
(2005) - Netvor z pouště
(2004) - The D.A. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Diagnóza vražda - Bez slitování
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Kdekoli, jen ne tady
(1999) - ABCD
(1998) - Urban Relics
(1998) - Dražší než rubíny
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Perfektní záskok
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Zprávy z New Yorku (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Nová Kniha džunglí
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Star Trek":
(*1971) Winona Ryder

(*1968) Eric Bana

(*1931) Leonard Nimoy

(*1972) John Cho

(*1932) Majel Barrett

(*1972) Wil Wheaton

(*1972) Karl Urban

(*1947) Ben Cross

(*1956) Bruce Greenwood

(*1966) Jason Brooks

(*1970) Clifton Collins Jr.

(*1965) Lisa Vidal

(*1996) Jimmy Bennett

(*1966) J. J. Abrams (režisér)

(*1966) J. J. Abrams (producent)

(*1970) Simon Pegg

(*1980) Chris Pine

(*1967) Lucia Rijker

(*1978) Zoe Saldana

(*1989) Anton Yelchin

(*1969) Tyler Perry

(*1966) Brad William Henke

(*1966) Greg Grunberg

(*1964) Bob Clendenin

(*1979) Jennifer Morrison

(*1977) Zachary Quinto

(*1980) Rachel Nichols

(*1983) Chris Hemsworth

(*1975) Darlena Tejeiro

(*1967) Pasha D. Lychnikoff

(*1973) Reggie Lee

(*1969) Paul McGillion

(*1993) Cody Klop

(*1976) Sala Baker

(*1974) Oz Perkins

(*1981) Daniel D. Lee

(*1962) Akiva Goldsman

(*1981) Scottie Thompson

(*1967) Michael Giacchino (hudební skladatel)

(*1973) Alex Kurtzman (scénárista)

(*1958) Daniel Mindel (kameraman)

(*1995) Jacob Kogan

(*1968) Jeff Chase

(*1973) Roberto Orci (scénárista)

(*1978) Douglas Tait

(*1965) Jonathan Dixon

(*1984) Sarah Klaren

(*1968) Greg Ellis

(*1966) Amanda Foreman

(*1984) Johnny Baca

(*1992) Spencer Daniels

(*1957) Deep Roy



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
24°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
11°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
10°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°47’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Vodnář
15°22’
Panna
21°45’
UranUran:
Panna
3°31’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Štír
15°39’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Panna
11°13’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Rak
28°13’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Váhy
22°56’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Ryby
9°37’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Rene Russo
(*1954) herečka, modelka

Česká republika Jiřina Jirásková
(*1931) herečka

Česká republika Jan Přeučil
(*1937) herec

Spojené státy Michael Bay
(*1965) režisér, herec

Spojené státy Joseph Gordon-Levitt
(*1981) herec, scénárista, režisér, zpěvák, skladatel


Zítra slaví narozeniny
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Macháček
(*1922 - 1991) herec

Německo Heinrich Heine
(*1797 - 1856) básník

Česká republika Petr Bezruč
(*1867 - 1958) básník a prozaik

Spojené státy Geronimo
(*1829 - 1909) apačský náčelník, šaman

Německo Marie-Louise von Franz
(*1915 - 1998) psycholožka, spolupracovnice C. G. Junga



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »