Greg Ellis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Greg Ellis

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Wigan District, Anglie
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec

Greg Ellis - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.3.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Greg Ellis 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Greg Ellis
datum narození 21.3.1968
(herec, instagram)

Greg Ellis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Lion Guard (TV seriál)
(2015) - Forsaken
(2014) - Star Wars Povstalci (TV seriál)
(2014) - Pošťák Pat
(2014) - Batman: Útok na Arkham
(2013) - Khumba
(2013) - Beware the Batman (TV seriál)
(2012) - Tron: Povstání (TV seriál)
(2012) - Tom a Jerry: Robin Hood a Veselý Myšák
(2012) - Scooby Doo a cirkus vlkodlaků
(2012) - Rogue
(2012) - Prozíravost (TV seriál)
(2012) - Městečko Záhad (TV seriál)
(2012) - The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
(2012) - Foodfight!
(2012) - Doteky osudu (TV seriál)
(2012) - Alcatraz (TV seriál)
(2011) - Zpověď (TV seriál)
(2011) - Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
(2010) - Tom a Jerry: Sherlock Holmes
(2010) - Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
(2010) - Rybičky (TV seriál)
(2010) - G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
(2010) - Gigantic (TV seriál)
(2010) - Generator Rex (TV seriál)
(2010) - Dantovské peklo
(2010) - Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
(2010) - The Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
(2009) - Trust Me (TV seriál)
(2009) - Star Trek
(2009) - Otravný pomeranč (TV seriál)
(2009) - Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
(2008) - Valentine (TV seriál)
(2008) - Star Wars: Klonové války (TV seriál)
(2008) - Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
(2008) - Dr. Dolittle 4
(2008) - Ben 10: Alien Force (TV seriál)
(2008) - Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
(2007) - Piráti z Karibiku: Na konci světa
(2007) - Phineas & Ferb (TV seriál)
(2007) - Invaze buranů (TV seriál)
(2007) - Beowulf
(2006) - Legion of Super Heroes (TV seriál)
(2006) - Garfield 2
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2006) - Bratz: Passion 4 Fashion - Diamondz
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Mr. & Mrs. Smith
(2005) - Jake in Progress (TV seriál)
(2005) - Góóól!
(2005) - Final Fantasy VII: Advent Children
(2005) - Closer (TV seriál)
(2005) - Bratz (TV seriál)
(2005) - The Boondocks (TV seriál)
(2005) - Ben 10 (TV seriál)
(2004) - Batman vítězí (TV seriál)
(2003) - Teen Titans (TV seriál)
(2003) - Reno 911! (TV seriál)
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
(2003) - Evil Con Carne (TV seriál)
(2002) - Summer Music Mania 2002
(2002) - Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
(2001) - The Teen Choice Awards 2001
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Na konci všech válek
(2001) - The Mummy: The Animated Series (TV seriál)
(2001) - Megiddo: The Omega Code 2
(2001) - Invader ZIM (TV seriál)
(2001) - Heavy Gear: The Animated Series (TV seriál)
(2001) - Grim & Evil (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Jackie Chan Adventures (TV seriál)
(1999) - Báječní Stevensovi (TV seriál)
(1998) - Thornberryovi na cestách (TV seriál)
(1998) - Lovec z podsvětí (TV seriál)
(1997) - Titanic
(1997) - Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
(1997) - The Angry Beavers (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1989) - The Heat Is On
(1989) - The Paradise Club (TV seriál)
(1988) - Madame Sousatzká
(1986) - Brush Strokes (TV seriál)
(1986) - Bread (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

Greg Ellis - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Dub

Dub

Keltský horoskop
Dub je vysloveně mužským stromem a lidé pod jeho vládou narození jsou „lidmi činu“. Těmto lidem bylo dáno do vínku stát se ochránci slabších a utlačovaných. Jsou doslova ztělesněním duchovní síly, nemalé odvahy a rozhodnosti. Zrozenci Dubu bývají zpravidla vybaveni i fyzickou silou a nemalým vzrůstem. Lidé Dubu mívají přímou a čestnou povahu. Ke svému cíli jdou vždy tou nejkratší cestou, nikdy neuhýbají a neuchylují se k intrikám či nepravostem.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.3.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Greg Ellis 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Greg Ellis - herec

se narodil 21.3.1968 ve městě Wigan District, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Greg Ellis

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Greg Ellis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
0°56’
 
LunaLuna:
Kozoroh
1°24’
 
MerkurMerkur:
Ryby
4°50’
 
VenušeVenuše:
Ryby
7°18’
 
MarsMars:
Beran
25°11’
 
JupiterJupiter:
Lev
27°19’
R
SaturnSaturn:
Beran
13°31’
 
UranUran:
Panna
27°00’
R
NeptunNeptun:
Štír
26°23’
R
PlutoPluto:
Panna
21°17’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
19°43’
R
Černá LunaLilith:
Býk
20°04’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°21’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dirk Benedict
(*1945) herec, režisér

Spojené státy Ron Howard
(*1954) scénárista, režisér

Španělsko Javier Bardem
(*1969) herec

Kanada Justin Bieber
(*1994) herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Spojené státy Kesha
(*1987) zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »