vodnar

Faran Tahir
(2013): Mr. Jones

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Faran Tahir - Film: Mr. Jones
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Faran Tahir - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 11th
(2016) - Sara's Cell
(2016) - Prison Break: Sequel (TV seriál)
(2015) - Supergirl (TV seriál)
(2015) - Poručík Backstrom (TV seriál)
(2015) - Let 42
(2015) - Honeyglue
(2014) - Stav ohrožení (TV seriál)
(2014) - Jinn
(2013) - Star Trek: Secrets of the Universe
(2013) - Torn
(2013) - Super Athlete
(2013) - Plán útěku
(2013) - Mr. Jones
(2013) - Elysium
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2010) - Ashes
(2009) - Star Trek
(2009) - Skladiště 13 (TV seriál)
(2008) - Iron Man
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2006) - Spravedlnost (TV seriál)
(2005) - V utajení (TV seriál)
(2005) - Tam někde (TV seriál)
(2005) - Netvor z pouště
(2004) - The D.A. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - MDs (TV seriál)
(2002) - Diagnóza vražda - Bez slitování
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Kdekoli, jen ne tady
(1999) - ABCD
(1998) - Urban Relics
(1998) - Dražší než rubíny
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Perfektní záskok
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Zprávy z New Yorku (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Nová Kniha džunglí
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Mr. Jones":
(*1984) Jon Foster

(*1983) Sarah Jones

(*1943) David Clennon



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
24°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
11°45’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
10°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°47’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Vodnář
15°22’
Štír
9°34’
UranUran:
Panna
3°31’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
15°39’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
11°13’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Rak
28°13’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Váhy
22°56’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Ryby
9°37’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Kanada William Shatner
(*1931) herec

Spojené státy Reese Witherspoon
(*1976) herečka, modelka, skladatelka

Česká republika Martha Issová
(*1981) herečka

Česká republika Dagmar Veškrnová-Havlová
(*1953) herečka

Česká republika Karel Vágner
(*1942) herec, skladatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Joan Crawford
(*1906) herečka

Česká republika Kateřina Kornová
(*1967) herečka, modelka, moderátorka

Česká republika Jitka Schneiderová
(*1973) herečka

Japonsko Akira Kurosawa
(*1910) režisér, scénárista, herec

Německo Michael Haneke
(*1942) režisér, scénárista, filosof, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladimír Čech ml.
(*1951 - 2013) moderátor, dabér, herec

Česká republika Helena Štáchová
(*1944 - 2017) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Německo Johann Wolfgang von Goethe
(*1749 - 1832) básník, prozaik, dramatik, politik, stavebník

Česká republika Václav Matěj Kramérius
(*1759 - 1808) spisovatel, zakladatel českého novinářství, majitel českého nakladatelství a vydavatel novin

Spojené státy Rita Gam
(*1927 - 2016) herečka, dokumentaristka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »