byk

Fumihiko Sori
(2002): Pinpon

Narození:
Místo:
Ósaka
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
režisér
Fumihiko Sori - Film: Pinpon
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Fumihiko Sori - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pinpon":
(*1974) Arata Iura

(*1975) Sam Lee

(*1979) Jósuke Kubozuka

(*1972) Šidó Nakamura

(*1956) Naoto Takenaka

(*1981) Chie Tanaka

(*1974) Jošijoši Arakawa

(*1962) Suzuki Macuo

(*1952) Mari Nacuki

(*1992) Šóta Sometani

(*1970) Kankuró Kudó (scénárista)



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
26°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
13°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
3°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
4°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
7°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
8°23’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Ryby
4°22’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Panna
5°55’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
16°11’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
11°35’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Rak
4°04’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Střelec
13°50’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Ryby
18°14’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »