byk

Fumihiko Sori
(2002): Pinpon

Narození:
Místo:
Ósaka
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
režisér
Fumihiko Sori - Film: Pinpon
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Fumihiko Sori - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Pinpon":
(*1974) Arata Iura

(*1975) Sam Lee

(*1979) Jósuke Kubozuka

(*1972) Šidó Nakamura

(*1956) Naoto Takenaka

(*1981) Chie Tanaka

(*1974) Jošijoši Arakawa

(*1962) Suzuki Macuo

(*1952) Mari Nacuki

(*1992) Šóta Sometani

(*1970) Kankuró Kudó (scénárista)



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
26°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
13°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
3°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
4°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
7°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
8°23’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Ryby
4°22’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Panna
5°55’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
16°11’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
11°35’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Rak
4°04’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Střelec
13°50’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Ryby
18°14’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Mexiko Anthony Quinn
(*1915) herec

Velká Británie John Hannah
(*1962) herec

Spojené státy Shirley Temple
(*1928) herečka, politička

Spojené státy Michael Moore
(*1954) kontroverzní režisér, scénárista

Japonsko Kendži Kawai
(*1957) japonský hudební skladatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Boris Jelcin
(*1931 - 2007) prezident ruské federace

Velká Británie John Mills
(*1908 - 2005) herec

Velká Británie William Wordsworth
(*1770 - 1850) básník

Nizozemsko Bertus Aafjes
(*1914 - 1993) nizozemský spisovatel a básník

Francie Jules Amédée Barbey d'Aurevilly
(*1808 - 1889) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »