rak

George Cukor
(1931): Girls About Town

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.7. 1899 - 07:00h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 83 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
24.1.1983 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
režisér, herec
George Cukor - Film: Girls About Town
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1931, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1931 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

George Cukor - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1981) - Bohaté a slavné
(1979) - Zelené obilí
(1976) - Modrý pták
(1975) - Love Among the Ruins
(1972) - S tetou na cestách
(1969) - Justine
(1964) - My Fair Lady
(1962) - Něco musí prasknout
(1962) - The Chapman Report
(1960) - Song Without End
(1960) - Pojď, budeme se milovat
(1960) - Heller in Pink Tights
(1958) - Hot Spell
(1957) - Wild Is the Wind
(1957) - Děvčata
(1956) - Žízeň po životě
(1956) - Přestupní stanice Bhowani
(1954) - Zrodila se hvězda
(1954) - To by se mělo stát vám
(1953) - The Actress
(1952) - Pat a Mike
(1952) - Manželský život
(1951) - The Model and the Marriage Broker
(1950) - Včera narození
(1950) - A Life of Her Own
(1949) - Edward, My Son
(1949) - Adamovo žebro
(1947) - Dvojí život
(1947) - Desire Me
(1944) - Winged Victory
(1944) - Plynové lampy
(1944) - I'll Be Seeing You
(1943) - Resistance and Ohm's Law
(1942) - Keeper of the Flame
(1942) - Her Cardboard Lover
(1941) - Žena dvou tváří
(1941) - Tvář ženy
(1940) - Susan and God
(1940) - Příběh z Filadelfie
(1939) - Zaza
(1939) - The Women
(1939) - Jih proti Severu
(1939) - Čaroděj ze země Oz
(1938) - The Adventures of Tom Sawyer
(1938) - I Met My Love Again
(1938) - Holiday
(1936) - Romeo a Julie
(1936) - Dáma s kaméliemi
(1935) - Ženy a milenky
(1935) - Sylvia Scarlett
(1935) - David Copperfield
(1934) - Manhattan Melodrama
(1933) - Večeře o osmé
(1933) - Our Betters
(1933) - Malé ženy
(1932) - What Price Hollywood?
(1932) - Une heure près de toi
(1932) - The Animal Kingdom
(1932) - Rozvodová záležitost
(1932) - Rockabye
(1932) - Hodinka s tebou
(1931) - Tarnished Lady
(1931) - Girls About Town
(1930) - The Virtuous Sin
(1930) - The Royal Family of Broadway
(1930) - Grumpy
Spoluherci ve filmu "Girls About Town":
(*1905) Joel McCrea

(*1902) Louise Beavers

(*1889) Eugene Pallette

(*1905) Kay Francis

(*1907) Lucile Browne

(*1896) Lilyan Tashman

(*1911) Sheila Bromley

(*1888) Lucile Gleason



Tranzitní horoskop (1931)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
15°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
11°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
7°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
25°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
12°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
0°27’
Rak
16°10’
SaturnSaturn:
Střelec
18°35’
Kozoroh
13°45’
UranUran:
Střelec
4°31’
Beran
11°29’
NeptunNeptun:
Blíženci
25°16’
Panna
5°37’
PlutoPluto:
Blíženci
15°53’
Rak
20°00’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°33’
Beran
19°35’
Černá LunaLilith:
Lev
14°30’
Ryby
5°52’
CheirónCheirón:
Střelec
7°36’
Býk
14°15’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
13°43’
4. IC:
Štír
3°27’
7. DSC:
Vodnář
13°43’
10. MC:
Býk
3°27’

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »