rak

George Cukor
(1932): Rockabye

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.7. 1899 - 07:00h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 83 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
24.1.1983 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
režisér, herec
George Cukor - Film: Rockabye
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1932, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1932 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

George Cukor - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1981) - Bohaté a slavné
(1979) - Zelené obilí
(1976) - Modrý pták
(1975) - Love Among the Ruins
(1972) - S tetou na cestách
(1969) - Justine
(1964) - My Fair Lady
(1962) - Něco musí prasknout
(1962) - The Chapman Report
(1960) - Song Without End
(1960) - Pojď, budeme se milovat
(1960) - Heller in Pink Tights
(1958) - Hot Spell
(1957) - Wild Is the Wind
(1957) - Děvčata
(1956) - Žízeň po životě
(1956) - Přestupní stanice Bhowani
(1954) - Zrodila se hvězda
(1954) - To by se mělo stát vám
(1953) - The Actress
(1952) - Pat a Mike
(1952) - Manželský život
(1951) - The Model and the Marriage Broker
(1950) - Včera narození
(1950) - A Life of Her Own
(1949) - Edward, My Son
(1949) - Adamovo žebro
(1947) - Dvojí život
(1947) - Desire Me
(1944) - Winged Victory
(1944) - Plynové lampy
(1944) - I'll Be Seeing You
(1943) - Resistance and Ohm's Law
(1942) - Keeper of the Flame
(1942) - Her Cardboard Lover
(1941) - Žena dvou tváří
(1941) - Tvář ženy
(1940) - Susan and God
(1940) - Příběh z Filadelfie
(1939) - Zaza
(1939) - The Women
(1939) - Jih proti Severu
(1939) - Čaroděj ze země Oz
(1938) - The Adventures of Tom Sawyer
(1938) - I Met My Love Again
(1938) - Holiday
(1936) - Romeo a Julie
(1936) - Dáma s kaméliemi
(1935) - Ženy a milenky
(1935) - Sylvia Scarlett
(1935) - David Copperfield
(1934) - Manhattan Melodrama
(1933) - Večeře o osmé
(1933) - Our Betters
(1933) - Malé ženy
(1932) - What Price Hollywood?
(1932) - Une heure près de toi
(1932) - The Animal Kingdom
(1932) - Rozvodová záležitost
(1932) - Rockabye
(1932) - Hodinka s tebou
(1931) - Tarnished Lady
(1931) - Girls About Town
(1930) - The Virtuous Sin
(1930) - The Royal Family of Broadway
(1930) - Grumpy
Spoluherci ve filmu "Rockabye":
(*1905) Joel McCrea

(*1897) Walter Pidgeon

(*1895) Paul Lukas

(*1905) Sterling Holloway

(*1905) Constance Bennett



Tranzitní horoskop (1932)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
15°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
11°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
7°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
25°58’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
12°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
0°27’
Lev
21°47’
SaturnSaturn:
Střelec
18°35’
Kozoroh
23°48’
UranUran:
Střelec
4°31’
Beran
15°27’
NeptunNeptun:
Blíženci
25°16’
Panna
7°51’
PlutoPluto:
Blíženci
15°53’
Rak
21°18’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°33’
Beran
0°15’
Černá LunaLilith:
Lev
14°30’
Beran
16°21’
CheirónCheirón:
Střelec
7°36’
Býk
19°01’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
13°43’
4. IC:
Štír
3°27’
7. DSC:
Vodnář
13°43’
10. MC:
Býk
3°27’

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Spojené státy Philip Roth
(*1933 - 2018) spisovatel

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »