ryby

Igor Zajcev
(2005): Jesenin (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Krasnyj Luč
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
režisér, herec
Igor Zajcev - Film: Jesenin (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Igor Zajcev - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Igor Zajcev - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jesenin (TV seriál)":
(*1944) Gary Busey

(*1959) Sean Young

(*1935) Oleg Tabakov

(*1945) Valentina Těličkina

(*1939) Leonid Nevedomskij

(*1944) Alexandr Michajlov

(*1974) Ksenija Rappaport

(*1941) Nikolaj Oljalin

(*1973) Sergej Bezrukov

(*1976) Jekatěrina Guseva

(*1942) Vitalij Bezrukov

(*1942) Vitalij Bezrukov (scénárista)

(*1981) Olga Krasko

(*1976) Pavel Děrevjanko

(*1965) Irina Bezrukova

(*1968) Dmitrij Ščerbina

(*1939) Ljudmila Poljakova

(*1969) Sergej Astachov

(*1961) Sergei Veksler

(*1957) Andrej Krasko

(*1974) Alexej Ševčenkov

(*1959) Andrej Rudenskij



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
23°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
22°21’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
26°58’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
28°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
6°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
29°50’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Kozoroh
27°24’
Rak
24°53’
UranUran:
Lev
22°31’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Štír
11°03’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Panna
6°26’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°30’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Lev
4°38’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Ryby
3°27’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »