ryby

Igor Zajcev
(2009): Kanikuly strogogo režima

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Krasnyj Luč
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
režisér, herec
Igor Zajcev - Film: Kanikuly strogogo režima
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Igor Zajcev - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Igor Zajcev - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kanikuly strogogo režima":
(*1939) Vladimir Meňšov

(*1972) Aljona Babenko

(*1969) Alexej Kravčenko

(*1973) Sergej Bezrukov

(*1978) Dmitrij Djužev

(*1976) Alexej Dmitrijev

(*1939) Ljudmila Poljakova



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
23°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
22°21’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
26°58’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
28°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
6°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
29°50’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Kozoroh
27°24’
Panna
21°45’
UranUran:
Lev
22°31’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Štír
11°03’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Panna
6°26’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°30’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Lev
4°38’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Ryby
3°27’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Rusko Yul Brynner
(*1920) herec

Česká republika Jiří Krampol
(*1938) herec, moderátor, dabér

Česká republika Dana Medřická
(*1920) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933) první manželka Václava Havla

Spojené státy Suzanne Vega
(*1959) zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Nina Divíšková
(*1936) herečka

Spojené státy Bill Cosby
(*1937) herec, komik

Česká republika Jan Němec
(*1936) režisér, scénárista, pedagog FAMU

Velká Británie Anna Friel
(*1976) herečka

Česká republika Eva Brettschneiderová-Machourková
(*1964) herečka, dramaturgyně, psycholožka, moderátorka AZ-kvízu a pořadů pro děti Oáza a Hip hap hop


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907 - 1989) herec

Česká republika Josef Kajetán Tyl
(*1808 - 1856) dramatik, spisovatel, redaktor, ředitel herecké společnosti

Česká republika Ladislav Menzel
(*1929 - 1978) filosof, žák Jana Patočky

Slovensko Jaroslav Filip
(*1949 - 2000) herec, skladatel, režisér

Česká republika Ota Petřina
(*1949 - 2015) zpěvák, skladatel, textař, kytarista, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »