ryby

Igor Zajcev
(2013): Krasnyje gory (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Krasnyj Luč
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
režisér, herec
Igor Zajcev - Film: Krasnyje gory (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Igor Zajcev - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Igor Zajcev - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Krasnyje gory (TV seriál)":
(*1984) Alexej Bardukov

(*1973) Andrej Merzlikin

(*1979) Jevgenij Cyganov

(*1976) Pavel Děrevjanko

(*1968) Dmitrij Ščerbina

(*1962) Andrej Sokolov

(*1976) Alexej Dmitrijev

(*1939) Ljudmila Poljakova



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
23°40’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
22°21’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
26°58’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
28°18’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
6°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
29°50’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Kozoroh
27°24’
Štír
9°34’
UranUran:
Lev
22°31’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
11°03’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
6°26’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°30’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Lev
4°38’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Ryby
3°27’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »