panna

Jack Hawkins
(1958): Gideon's Day

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Wood Green
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jack Hawkins - Film: Gideon's Day
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1958, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1958 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jack Hawkins - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1974) - QB VII (TV seriál)
(1973) - Tales That Witness Madness
(1973) - Krvavé divadlo
(1972) - Mladý Winston
(1972) - The Last Lion
(1972) - Escape to the Sun
(1971) - Zvony smrti
(1971) - Únos
(1971) - Mikuláš a Alexandra
(1970) - Waterloo
(1970) - Jana Eyrová
(1970) - Gerardova dobrodružství
(1970) - The Beloved
(1969) - Twinky
(1969) - Na řvoucích strojích do Monte Carla
(1969) - Jaká to rozkošná válka!
(1968) - Stalked
(1968) - Shalako
(1968) - Great Catherine
(1966) - The Open Door
(1966) - Máky jsou také květy
(1966) - Judith
(1965) - The Trial and Torture of Sir John Rampayne
(1965) - Lord Jim
(1965) - Fraška
(1964) - Zulu
(1964) - Třetí tajemství
(1964) - Pušky v Batasi
(1963) - To Bury Caesar
(1963) - Rampage
(1962) - Lawrence z Arábie
(1962) - Five Finger Exercise
(1961) - Two Loves
(1961) - La Fayette
(1960) - Liga gentlemanů
(1959) - The Four Just Men (TV seriál)
(1959) - Ben Hur
(1958) - The Two-Headed Spy
(1958) - Gideon's Day
(1957) - The Man in the Sky
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1957) - Most přes řeku Kwai
(1957) - Fortune Is a Woman
(1956) - Rameno spravedlnosti
(1955) - Země faraonů
(1955) - Touch and Go
(1955) - The Prisoner
(1954) - The Seekers
(1954) - Front Page Story
(1953) - This Little Ship
(1953) - Twice Upon a Time
(1953) - Malta Story
(1953) - Kruté moře
(1953) - The Intruder
(1953) - Angels One Five
(1952) - The Planter's Wife
(1952) - Mandy
(1952) - Home at Seven
(1951) - Není cesty v oblacích
(1951) - The Adventurers
(1950) - The Elusive Pimpernel
(1950) - State Secret
(1950) - Černá růže
(1949) - The Small Back Room
(1948) - Padlý idol
(1948) - Bonnie Prince Charlie
(1942) - The Next of Kin
(1940) - The Flying Squad
(1940) - Murder Will Out
(1938) - Who Goes Next?
(1938) - A Royal Divorce
(1937) - The Frog
(1937) - Beauty and the Barge
(1935) - Peg of Old Drury
(1935) - Lorna Doone
(1934) - Death at Broadcasting House
(1934) - Autumn Crocus
(1933) - The Good Companions
(1933) - A Shot in the Dark
(1933) - The Lost Chord
(1933) - The Jewel
(1933) - I Lived with You
(1932) - The Lodger
(1930) - Birds of Prey
Spoluherci ve filmu "Gideon's Day":
(*1894) John Ford (režisér)

(*1894) John Ford (producent)

(*1932) Billie Whitelaw

(*1937) Anna Massey

(*1912) John Le Mesurier

(*1898) John Loder

(*1910) Cyril Cusack

(*1908) Laurence Naismith

(*1931) Donal Donnelly

(*1913) Anna Lee

(*1902) Freddie Young (kameraman)

(*1928) Dianne Foster

(*1918) Ronald Howard



Tranzitní horoskop (1958)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
20°46’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
20°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
11°02’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
2°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
25°08’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
17°31’
Váhy
28°38’
SaturnSaturn:
Býk
6°00’
Střelec
19°29’
UranUran:
Kozoroh
21°23’
Lev
10°47’
NeptunNeptun:
Rak
21°06’
Štír
4°26’
PlutoPluto:
Blíženci
27°54’
Panna
2°07’
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°10’
Štír
7°21’
Černá LunaLilith:
Štír
19°48’
Ryby
24°32’
CheirónCheirón:
Vodnář
29°14’
Vodnář
14°52’

Dnes se narodili
Mexiko Anthony Quinn
(*1915) herec

Velká Británie John Hannah
(*1962) herec

Spojené státy Shirley Temple
(*1928) herečka, politička

Spojené státy Michael Moore
(*1954) kontroverzní režisér, scénárista

Japonsko Kendži Kawai
(*1957) japonský hudební skladatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Boris Jelcin
(*1931 - 2007) prezident ruské federace

Velká Británie John Mills
(*1908 - 2005) herec

Velká Británie William Wordsworth
(*1770 - 1850) básník

Nizozemsko Bertus Aafjes
(*1914 - 1993) nizozemský spisovatel a básník

Francie Jules Amédée Barbey d'Aurevilly
(*1808 - 1889) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »