byk

James Mason
(1975): Autobiography of a Princess

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Huddersfield, Yorkshire
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
27.7.1984 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec
James Mason - Film: Autobiography of a Princess
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1975, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1975 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

James Mason - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Pokoj 237
(2010) - A Star Is Born: Special Features
(2008) - Kam se hrabe Hollywood
(1985) - The Shooting Party
(1985) - Léta Páně (TV seriál)
(1985) - Dr. Fischer of Geneva
(1985) - The Assisi Underground
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1984) - George Washington (TV seriál)
(1983) - Neznámý Chaplin
(1983) - Group Madness
(1983) - Žlutovous
(1983) - Alexandre
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - The Making of Agatha Christie's 'Evil Under the Sun'
(1982) - Zlo pod sluncem
(1982) - Rozsudek
(1982) - Ivanhoe
(1981) - A Dangerous Summer
(1980) - Hollywood (TV seriál)
(1980) - Film o filmu Osvícení
(1980) - Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972
(1979) - The Royal Variety Performance 1979
(1979) - Vražda na úrovni
(1979) - Štvanci
(1979) - Salem's Lot
(1979) - Pokrevní příbuzní
(1979) - Ffolkes
(1978) - Vodní děti
(1978) - Nebe může počkat
(1978) - Hoši z Brazílie
(1977) - Homage to Chagall: The Colours of Love
(1977) - Železný kříž
(1977) - Ježíš Nazaretský
(1976) - People of the Wind
(1976) - Pouť zatracených
(1976) - Paura in città
(1976) - The Bananas Boat
(1976) - Alle origini della mafia (TV seriál)
(1975) - Zlatá lest
(1975) - Úctyhodní lidé
(1975) - La Polizia interviene: ordine di uccidere
(1975) - Mandingo
(1975) - La Citta sconvolta: caccia spietata ai rapitori
(1975) - Autobiography of a Princess
(1974) - 11 Harrowhouse
(1974) - Nadějné vyhlídky
(1974) - Marseillská smlouva
(1973) - Mackintoshův člověk
(1973) - Konec Sheily
(1973) - Frankenstein: The True Story
(1972) - Child's Play
(1971) - The Search for the Nile (TV seriál)
(1971) - Kill!
(1971) - El Hombre de Río Malo
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - The Yin and Yang of Mr. Go
(1970) - Studený pot
(1970) - Jaro a portské víno
(1969) - Della
(1969) - A Tall, Stalwart Lancer
(1969) - Age of Consent
(1968) - Vienna: The Years Remembered
(1968) - The Sea Gull
(1968) - Mayerling
(1968) - The Legend of Silent Night
(1968) - Duffy
(1967) - Stranger in the House
(1967) - The London Nobody Knows
(1966) - The Tormentors
(1966) - Smrtelný případ
(1966) - Modrý Max
(1966) - Dívka Georgy
(1966) - Dare I Weep, Dare I Mourn
(1965) - Pianos mecánicos, Los
(1965) - Lord Jim
(1965) - Čingischán
(1964) - The Pumpkin Eater
(1964) - Pád říše římské
(1963) - Beta Som
(1962) - Útěk ze Zahrainu
(1962) - Tiara Tahiti
(1962) - Rebecca
(1962) - Lolita
(1962) - Hrdinův ostrov
(1961) - Password
(1961) - Theatre '62 (TV seriál)
(1961) - The Marriage-Go-Round
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1960) - Soudní procesy s Oscarem Wildem
(1960) - John Brown's Raid
(1959) - A Touch of Larceny
(1959) - Na sever severozápadní linkou
(1959) - Cesta do středu Země
(1958) - The Decks Ran Red
(1958) - Cry Terror!
(1957) - Island in the Sun
(1956) - Silnější než život
(1956) - Forever, Darling
(1954) - 20 000 mil pod mořem
(1954) - Zrodila se hvězda
(1954) - Princ Valiant
(1953) - Zrádné srdce
(1953) - Příběh tří lásek
(1953) - The Man Between
(1953) - Krysy pouště
(1953) - Julius Caesar
(1953) - Charade
(1953) - Botany Bay
(1952) - 5 Fingers
(1952) - Zajatec ze Zendy
(1952) - Lady Possessed
(1952) - Face to Face
(1951) - Pandora and the Flying Dutchman
(1951) - Liška pouště
(1950) - The Frank Sinatra Show
(1950) - One Way Street
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1949) - V pasti
(1949) - Madame Bovary
(1949) - Lehkovážný okamžik
(1949) - East Side, West Side
(1948) - Toast of the Town
(1947) - Štvanec
(1947) - Dokonalý zločin
(1945) - 3 sestry
(1945) - Sličná vražedkyně
(1945) - Sedmý závoj
(1945) - A Place of One's Own
(1944) - Setkání v Alžíru
(1944) - Hotel Reserve
(1944) - Fanny by Gaslight
(1943) - Setkání ve tmě
(1943) - Muž v šedém
(1943) - Londýn v plamenech
(1942) - Thunder Rock
(1942) - Tajné poslání
(1942) - The Night Has Eyes
(1942) - Hatter's Castle
(1942) - Alibi
(1941) - The Patient Vanishes
(1939) - I Met a Murderer
(1939) - Bees on the Boat-Deck
(1938) - The High Command
(1938) - Cyrano de Bergerac
(1937) - The Mill on the Floss
(1937) - Return of the Scarlet Pimpernel
(1937) - Požár nad Anglií
(1937) - Catch As Catch Can
(1936) - Twice Branded
(1936) - Troubled Waters
(1936) - Secret of Stamboul
(1936) - Prison Breaker
(1936) - Blind Man's Bluff
(1935) - Late Extra

James Mason - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

James Mason - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Autobiography of a Princess":
(*1928) James Ivory (režisér)

(*1944) Diane Fletcher

(*1926) Timothy Bateson

(*1926) Walter Lassally (kameraman)

(*1927) Ruth Prawer Jhabvala (scénáristka)

(*1933) Madhur Jaffrey



Tranzitní horoskop (1975)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
23°59’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
28°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
15°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
28°26’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
23°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
4°49’
Ryby
13°23’
SaturnSaturn:
Beran
18°07’
Rak
15°50’
UranUran:
Kozoroh
20°55’
Štír
1°53’
NeptunNeptun:
Rak
14°59’
Střelec
10°27’
PlutoPluto:
Blíženci
24°35’
Váhy
9°13’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
17°58’
Střelec
8°34’
Černá LunaLilith:
Panna
25°34’
Vodnář
26°04’
CheirónCheirón:
Vodnář
28°01’
Beran
19°57’

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »