panna

Jan Masaryk
(2001): České pěvkyně v Americe

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 61 let
Úmrtí:
Povolání:
diplomat, politik, syn T. G. Masaryka
Jan Masaryk - Film: České pěvkyně v Americe
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Masaryk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "České pěvkyně v Americe":
(*1955) Radovan Urban (režisér)

(*1955) Radovan Urban (scénárista)

(*1925) Soňa Červená

(*1947) Gabriela Beňačková

(*1907) Jarmila Novotná

(*1924) Libuše Domanínská

(*1897) Erich Wolfgang Korngold (hudební skladatel)

(*1824) Bedřich Smetana (hudební skladatel)

(*1961) Eva Urbanová

(*1854) Leoš Janáček (hudební skladatel)

(*1813) Giuseppe Verdi (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
21°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
3°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
9°50’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
1°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
15°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
10°55’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Rak
20°17’
Býk
24°34’
UranUran:
Váhy
7°03’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Býk
27°47’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Blíženci
4°02’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Panna
6°19’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Ryby
3°21’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Blíženci
23°43’
Střelec
22°35’

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »