panna

Jan Masaryk
(1968): Mnichov 1938

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 61 let
Úmrtí:
Povolání:
diplomat, politik, syn T. G. Masaryka
Jan Masaryk - Film: Mnichov 1938
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1968, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1968 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Masaryk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mnichov 1938":
(*1889) Adolf Hitler

(*1869) Neville Chamberlain

(*1883) Benito Mussolini

(*1884) Edvard Beneš

(*1850) Tomáš Garrigue Masaryk

(*1926) Vladimír Holomek (kameraman)



Tranzitní horoskop (1968)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
21°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
3°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
9°50’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
1°22’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
15°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
10°55’
Panna
5°40’
SaturnSaturn:
Rak
20°17’
Beran
6°07’
UranUran:
Váhy
7°03’
Panna
29°12’
NeptunNeptun:
Býk
27°47’
Štír
25°39’
PlutoPluto:
Blíženci
4°02’
Panna
22°51’
S.UzelS.Uzel:
Panna
6°19’
Beran
23°58’
Černá LunaLilith:
Ryby
3°21’
Býk
11°12’
CheirónCheirón:
Blíženci
23°43’
Ryby
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »