stir

János Xantus
(1986): Filmszemle '86

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec, režisér
János Xantus - Film: Filmszemle '86
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

János Xantus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

János Xantus - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Filmszemle '86":
(*1917) Zoltán Fábri

(*1907) Géza von Radványi

(*1936) Zsolt Kézdi-Kovács

(*1946) Lajos Koltai



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
14°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
23°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
29°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
24°40’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
3°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
25°34’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Štír
1°54’
Střelec
5°12’
UranUran:
Rak
23°04’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Váhy
24°24’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Lev
24°55’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
27°38’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Váhy
5°27’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Kozoroh
16°43’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) herec

Česká republika Karel Höger
(*1909) herec

Spojené státy Venus Williams
(*1980) tenistka

Rusko Igor Fjodorovič Stravinskij
(*1882) ruský hudební skladatel

Spojené státy Jason Patric
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Chandler
(*1918 - 1961) herec, zpěvák

Slovensko Zora Kolínska
(*1941 - 2002) herečka, zpěvačka, moderátorka, podnikatelka

Česká republika Zdeněk Seydl
(*1916 - 1978) malíř, grafik, scénograf, všestranný výtvarník

Spojené státy James Eubert Holshouser
(*1934 - 2013) politik

Spojené státy John Matuszak
(*1950 - 1989) americký fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »