stir

János Xantus
(1986): Filmszemle '86

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec, režisér
János Xantus - Film: Filmszemle '86
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

János Xantus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

János Xantus - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Filmszemle '86":
(*1917) Zoltán Fábri

(*1907) Géza von Radványi

(*1936) Zsolt Kézdi-Kovács

(*1946) Lajos Koltai



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
14°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
23°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
29°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
24°40’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
3°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
25°34’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Štír
1°54’
Střelec
5°12’
UranUran:
Rak
23°04’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Váhy
24°24’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Lev
24°55’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
27°38’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Váhy
5°27’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Kozoroh
16°43’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »