beran

Jean Claudio
(1959): Snídaně v trávě

Pohlaví:
Muž
Narození:
28.3. 1927 - 01:00h
Místo:
Neuilly-sur-Seine
Země:
Věk:
† 64 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec
Jean Claudio - Film: Snídaně v trávě
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1959, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1959 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jean Claudio - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1986) - Tiroir secret, Le (TV seriál)
(1986) - Sins (TV seriál)
(1984) - Mistral's Daughter (TV seriál)
(1984) - Le Crime d'Ovide Plouffe
(1982) - Tisíc miliard dolarů
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1980) - Incorrigibles, Les (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1977) - Ne le dites pas avec des roses (TV seriál)
(1976) - Nick Verlaine ou Comment voler la Tour Eiffel (TV seriál)
(1976) - The New Avengers (TV seriál)
(1976) - Chirurgien de Saint-Chad, Le (TV seriál)
(1975) - Lesk a bída kurtizán (TV seriál)
(1973) - Sentivano uno strano, eccitante, pericoloso puzzo di dollari
(1973) - Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck, Die (TV seriál)
(1973) - Jeune Fabre, Le (TV seriál)
(1972) - Dernières volontés de Richard Lagrange, Les (TV seriál)
(1971) - Mon seul amour (TV seriál)
(1971) - Madame êtes-vous libre? (TV seriál)
(1970) - Storia d'amore, Una
(1970) - La Peau de torpedo
(1970) - Moto Shel Yehudi
(1970) - Le Champignon
(1970) - Le Fou
(1969) - Une femme à aimer (TV seriál)
(1967) - Die Zeugin aus der Hölle
(1967) - Rue barrée (TV seriál)
(1967) - Graf Yoster gibt sich die Ehre (TV seriál)
(1966) - Trojitý kříž
(1966) - The Man Who Never Was (TV seriál)
(1965) - Espions à l'affűt
(1965) - Drahoušek
(1965) - Crimine a due
(1964) - Il Vendicatore mascherato
(1964) - L'Ultimo gladiatore
(1964) - The Beauty Jungle
(1964) - Báječný paroháč
(1962) - Lancieri neri, I
(1959) - Snídaně v trávě
(1959) - Pourquoi viens-tu si tard?
(1959) - Nathalie, agent secret
(1957) - Sylviane de mes nuits
(1957) - Dangerous Exile
(1956) - Marie-Antoinette reine de France
(1956) - Elena a muži
(1952) - Moulin Rouge
(1945) - Les Cadets de l'océan
(1943) - Věčný nepřítel
(1942) - Andorra ou les hommes d'Airain
(1941) - L'Enfer des anges
(1939) - La Charrette fantôme
(1938) - Ztracenci ze Saint-Agil
(1938) - La Tragédie impériale
(1938) - Carrefour
(1937) - Nostalgie
Spoluherci ve filmu "Snídaně v trávě":
(*1894) Jean Renoir (režisér)

(*1894) Jean Renoir (scénárista)

(*1910) Paulette Dubost

(*1902) Charles Blavette

(*1912) Paul Meurisse

(*1910) Fernand Sardou

(*1939) Catherine Rouvel

(*1917) Hélène Duc

(*1925) Micheline Gary

(*1879) André Brunot

(*1905) Joseph Kosma (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1959)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
6°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
25°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
13°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
6°11’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
18°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
16°13’
Štír
24°03’
SaturnSaturn:
Střelec
7°35’
Střelec
29°31’
UranUran:
Ryby
29°47’
Lev
15°39’
NeptunNeptun:
Lev
24°35’
Štír
6°34’
PlutoPluto:
Rak
13°46’
Panna
4°03’
S.UzelS.Uzel:
Rak
2°25’
Váhy
18°01’
Černá LunaLilith:
Váhy
2°31’
Býk
5°01’
CheirónCheirón:
Býk
0°08’
Vodnář
19°47’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
22°51’
4. IC:
Beran
23°28’
7. DSC:
Blíženci
22°51’
10. MC:
Váhy
23°28’

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »