vahy

Jeff Goldblum
(1984): Popular Neurotics

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.10. 1952 - 23:00h
Místo:
Pittsburgh, Pensylvánie
Země:
Věk:
66 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér
Jeff Goldblum - Film: Popular Neurotics
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jeff Goldblum - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Broadway: The Next Generation
(2017) - Untitled Wes Anderson Project
(2016) - Den nezávislosti: Nový útok
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Unity
(2015) - Mortdecai: Grandiózní případ
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Grandhotel Budapešť
(2013) - Le Week-End
(2012) - Zambezia
(2012) - Tim and Eric's Billion Dollar Movie
(2012) - Movie: The Movie
(2011) - The Savoy King: Chick Webb & the Music That Changed America
(2011) - Portlandia (TV seriál)
(2011) - NTSF:SD:SUV (TV seriál)
(2010) - Conan
(2010) - Záměna
(2010) - Hezké vstávání
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Liga snů (TV seriál)
(2009) - Glee (TV seriál)
(2008) - Okamžik vzkříšení
(2008) - Easy to Assemble (TV seriál)
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - The Making of 'Fay Grim' or: How Do You Spell Espionage?
(2007) - In Search of Puppy Love
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Vize zločinu (TV seriál)
(2006) - Úkladná vražda
(2006) - Tim and Eric: The Podcast (TV seriál)
(2006) - Strach Fay Grimové
(2006) - Příběhy ztracených duší
(2006) - Man of the Year
(2005) - Saturday Night Live: The Best of David Spade
(2005) - This Is an Adventure
(2005) - Movies That Shook the World (TV seriál)
(2005) - Fear of the Flesh: The Making of 'The Fly'
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - Hollywood's Creepiest Creatures
(2004) - Život pod vodou
(2004) - Záhada jezera Lochness
(2004) - Tom Goes to the Mayor (TV seriál)
(2004) - Supermarket
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Realizing 'The Right Stuff'
(2003) - Igby Goes Down: In Search of Igby
(2003) - Válečné příběhy
(2003) - Dallas 362
(2003) - Akce Jelcin
(2003) - Abby Singer
(2002) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - The Jamie Kennedy Experiment
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - Sob Robbie a legenda o ztraceném kmenu
(2002) - Igby
(2002) - Běž, Ronnie, běž!
(2001) - Beyond Jurassic Park
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Parfém
(2001) - Jako kočky a psi
(2001) - Festival v Cannes
(2000) - Režiséři: Robert Altman
(2000) - Když dinosauři vládli světu (TV seriál)
(2000) - Řetěz bláznů
(2000) - One of the Hollywood Ten
(2000) - Dvojník
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Od Hvězdných válek k Hvězdným válkám
(1999) - Barenaked in America
(1998) - Vítejte v Hollywoodu
(1998) - Svatý muž
(1998) - Princ Egyptský
(1997) - Metropolis
(1997) - Příběh pana Beana
(1997) - The Making of 'Lost World'
(1997) - Ztracený svět: Jurský park
(1996) - The Making of 'Independence Day'
(1996) - Independence Day: The ID4 Invasion
(1996) - Velký švindl
(1996) - "Mrtvý" boss
(1996) - Den nezávislosti
(1995) - Skrýš
(1995) - Dva v tom
(1995) - Bělásek
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Futurequest (TV seriál)
(1993) - Opojný život
(1993) - Jurský park
(1992) - Zabít Elizabeth
(1992) - Vraždy na pobřeží
(1992) - Tajná mise
(1992) - Hráč
(1991) - Láska s rybou
(1990) - Podfukáři
(1990) - Mister Frost
(1990) - Mad Monkey
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1989) - The Tall Guy
(1989) - Moucha II
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1988) - Vibrace
(1988) - Pozemšťanky jsou lehce k mání
(1987) - Toho doktora chci za ženu
(1987) - Life Story
(1986) - Moucha
(1985) - Transylvania 6-5000
(1985) - Silverado
(1985) - Do noci
(1985) - Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
(1984) - Popular Neurotics
(1984) - Ernie Kovacs: Between the Laughter
(1984) - Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
(1983) - Velké rozčarování
(1983) - Správná posádka
(1982) - Rehearsal for Murder
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Překročit práh
(1980) - Tenspeed and Brown Shoe
(1980) - Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
(1980) - Příběh z Ospalé kotliny
(1978) - Thank God It's Friday
(1978) - Pamatuj si mé jméno
(1978) - Invaze zlodějů těl
(1977) - Sentinel
(1977) - Between the Lines
(1977) - Annie Hallová
(1976) - Special Delivery
(1976) - Příští stanice Greenwich Village
(1976) - Nedokončená novela
(1975) - Nashville
(1974) - Přání smrti
(1974) - Kalifornský holport

Jeff Goldblum - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Popular Neurotics":
(*1948) Mimi Kennedy



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
29°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
21°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
17°30’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
1°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
7°53’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
18°02’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Váhy
19°23’
Štír
13°58’
UranUran:
Rak
18°31’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Váhy
21°45’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Lev
23°00’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
17°46’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Lev
23°08’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Kozoroh
7°48’
Býk
28°26’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
28°03’
4. IC:
Váhy
12°31’
7. DSC:
Kozoroh
28°03’
10. MC:
Beran
12°31’

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »