Mimi Kennedy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mimi Kennedy
(Mary Claire Kennedy)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Rochester, New York
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herečka

Mimi Kennedy - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.9.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mimi Kennedy 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Mimi Kennedy
datum narození 25.9.1948
(herečka, instagram)

Mimi Kennedy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Krize (TV seriál)
(2013) - V očekávání
(2013) - Máma (TV seriál)
(2012) - Zásnuby na dobu neurčitou
(2012) - Viceprezident(ka) (TV seriál)
(2012) - Skandál (TV seriál)
(2011) - Retired at 35 (TV seriál)
(2011) - Půlnoc v Paříži
(2011) - Life of Lemon
(2011) - Láska bolí (TV seriál)
(2010) - Taková nenormální rodinka (TV seriál)
(2010) - Na doraz
(2010) - Man-Teen (TV seriál)
(2009) - Vánoční dárek
(2009) - Politické kruhy
(2008) - A Single Woman
(2008) - Rita Rocks (TV seriál)
(2007) - Outspoken: Los Angeles
(2007) - V křesle režiséra
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2007) - Cane (TV seriál)
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Medium (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2004) - Happy Birthday Oscar Wilde
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2004) - Come to Papa (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Divoká karta (TV seriál)
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(2000) - Erin Brockovich
(1998) - Hollywood Squares
(1997) - Pacifické palisády (TV seriál)
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1997) - Buddy
(1996) - Savannah (TV seriál)
(1996) - Pohnutky srdce
(1996) - Cizinky ve vlaku
(1995) - Partners (TV seriál)
(1995) - First Time Out (TV seriál)
(1995) - Cybill (TV seriál)
(1995) - The Crew (TV seriál)
(1995) - Bless This House (TV seriál)
(1995) - Baywatch Nights (TV seriál)
(1994) - Politically Incorrect
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - The George Carlin Show (TV seriál)
(1993) - Zločin v ulicích (TV seriál)
(1993) - Second Chances (TV seriál)
(1993) - Ohnivý blesk
(1993) - Joe's Life (TV seriál)
(1992) - Smrt jí sluší
(1991) - Sins of the Mother
(1991) - Mírová bojiště (TV seriál)
(1991) - Dinosaurové (TV seriál)
(1990) - Zesil to!
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1990) - Dodržet svůj slib
(1989) - Tales from the Crypt
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Major Dad (TV seriál)
(1989) - Je naděje
(1989) - Homeroom (TV seriál)
(1989) - Dítě na zakázku
(1987) - Bride of Boogedy
(1987) - Baby Girl Scott
(1986) - Mr. Boogedy
(1985) - Tall Tales and Legends (TV seriál)
(1985) - Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1984) - Spencer (TV seriál)
(1984) - Popular Neurotics
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - I've Had It Up to Here
(1981) - The Two of Us (TV seriál)
(1981) - Thin Ice
(1979) - Stockard Channing in Just Friends (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1978) - Getting Married
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1976) - Family (TV seriál)
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.9.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mimi Kennedy 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mimi Kennedy - herečka

se narodila 25.9.1948 ve městě Rochester, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mimi Kennedy

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Mimi Kennedy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
2°18’
 
LunaLuna:
Blíženci
23°26’
 
MerkurMerkur:
Váhy
28°19’
 
VenušeVenuše:
Lev
17°45’
 
MarsMars:
Štír
14°44’
 
JupiterJupiter:
Střelec
21°32’
 
SaturnSaturn:
Panna
0°44’
 
UranUran:
Rak
0°31’
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°20’
 
PlutoPluto:
Lev
15°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
6°36’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
7°25’
 
CheirónCheirón:
Štír
22°11’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »