panna

Jerry Zaks
(1981): The Gentleman Bandit

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Stuttgart
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
režisér, herec
Jerry Zaks - Film: The Gentleman Bandit
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1981, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1981 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jerry Zaks - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Gentleman Bandit":
(*1958) Giancarlo Esposito

(*1962) Vincent Spano

(*1947) Jonathan Kaplan (režisér)

(*1945) Joe Grifasi

(*1927) Estelle Parsons

(*1942) Jimmie Ray Weeks

(*1939) William G. Schilling

(*1933) Stanley Myers (hudební skladatel)

(*1919) Joe Seneca

(*1928) Ralph Waite



Tranzitní horoskop (1981)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
14°15’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
27°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
7°19’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
0°28’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
18°33’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
26°29’
Váhy
9°32’
SaturnSaturn:
Lev
4°19’
Váhy
9°31’
UranUran:
Blíženci
21°37’
Štír
28°26’
NeptunNeptun:
Váhy
7°27’
Střelec
23°04’
PlutoPluto:
Lev
12°22’
Váhy
24°09’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
16°15’
Lev
12°29’
Černá LunaLilith:
Střelec
13°53’
Štír
0°16’
CheirónCheirón:
Váhy
21°06’
Býk
13°37’

Dnes se narodili
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Hurt
(*1940 - 2017) herec

Francie Louis de Funès
(*1914 - 1983) herec, scénárista, režisér, komik

Francie Emmanuelle Riva
(*1927 - 2017) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933 - 1996) první manželka Václava Havla

Spojené státy John Updike
(*1932 - 2009) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »