Ralph Waite wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ralph Waite
(Ralph Harold Waite)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
White Plains, New York
Země:
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ralph Waite - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.6.1928 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ralph Waite 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Ralph Waite
datum narození 22.6.1928
(herec, instagram)

Ralph Waite - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Gabe the Cupid Dog
(2011) - 25 Hill
(2011) - Off the Map (TV seriál)
(2010) - Letters to God
(2009) - Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv
(2008) - Uklízeč (TV seriál)
(2008) - Nejlepší léto mého života
(2007) - Expert na vraždu: Poslední dostih
(2007) - Cane (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2004) - Silver City
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Carnivale (TV seriál)
(2003) - Blessings
(2002) - Timequest
(2002) - Sluneční země
(2001) - Duchové
(2000) - Prezidentův muž
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Rocket Power (TV seriál)
(1999) - Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
(1997) - A Walton Easter
(1997) - Třetí dvojče
(1997) - Orleans (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - The West (TV seriál)
(1996) - Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
(1995) - A Walton Wedding
(1995) - A Season of Hope
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - Vykoupení z hříchu
(1994) - Ostrovy
(1994) - Město Siouxů
(1993) - A Walton Thanksgiving Reunion
(1993) - Time Trax (TV seriál)
(1993) - Cliffhanger
(1992) - Osobní strážce
(1991) - Wild by Law
(1990) - Zničit a spálit
(1990) - Shannon's Deal (TV seriál)
(1990) - Hodiny zoufalství
(1990) - Cena za vášeň
(1989) - Red Earth, White Earth
(1988) - Good Ole Boy: A Delta Boyhood
(1985) - Crime of Innocence
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Growing Pains
(1984) - A Good Sport
(1983) - Reading Rainbow
(1983) - The Mississippi (TV seriál)
(1982) - A Wedding on Walton's Mountain
(1982) - Mother's Day on Waltons Mountain
(1982) - A Day for Thanks on Walton's Mountain
(1981) - The Gentleman Bandit
(1980) - On the Nickel
(1980) - OHMS
(1980) - Angel City
(1977) - Waiting for Godot
(1977) - Red Alert
(1977) - Kořeny (TV seriál)
(1976) - The Secret Life of John Chapman
(1975) - Good Morning America
(1973) - The Thanksgiving Story
(1973) - Sicilské nešpory
(1973) - Kid Blue
(1972) - Trouble Man
(1972) - Jízda sedmi statečných
(1972) - Chatova země
(1972) - Hot Summer Week
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1971) - Strážce zákona
(1971) - The Sporting Club
(1971) - The Pursuit of Happiness
(1971) - Nichols (TV seriál)
(1971) - Grissomova banda
(1970) - Malé životní etudy
(1970) - All My Children (TV seriál)
(1969) - Last Summer
(1968) - A Lovely Way to Die
(1967) - N.Y.P.D. (TV seriál)
(1967) - Frajer Luke
(1967) - The Borgia Stick
(1966) - Inspektor Hawk (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1954) - Look Up and Live

Ralph Waite - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.6.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ralph Waite 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ralph Waite - herec

se narodil 22.6.1928 ve městě White Plains, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ralph Waite

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Ralph Waite
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
0°47’
 
LunaLuna:
Panna
1°57’
 
MerkurMerkur:
Rak
11°17’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
28°16’
 
MarsMars:
Beran
27°11’
 
JupiterJupiter:
Býk
3°32’
 
SaturnSaturn:
Střelec
14°42’
R
UranUran:
Beran
7°13’
 
NeptunNeptun:
Lev
26°56’
 
PlutoPluto:
Rak
16°14’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
8°27’
R
Černá LunaLilith:
Štír
22°59’
 
CheirónCheirón:
Býk
8°56’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »