byk

Jim Gaines
(2010): Jmenuji se Khan

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Maui
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec, režisér
Jim Gaines - Film: Jmenuji se Khan
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jim Gaines - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jim Gaines - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jmenuji se Khan":
(*1965) Shahrukh Khan

(*1974) Parvin Dabas

(*1974) Kajol

(*1972) Karan Johar (scénárista)

(*1972) Karan Johar (režisér)

(*1970) Jimmy Shergill

(*1997) Tanay Chheda

(*1959) Zarina Wahab

(*1975) Harmony Blossom

(*1978) Douglas Tait

(*1958) Tonya Lee Williams

(*1995) Kenton Duty

(*1968) Vinay Pathak

(*1981) Arjun Mathur



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
26°46’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
9°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
18°39’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
28°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
25°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
25°26’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Štír
17°11’
Váhy
4°31’
UranUran:
Rak
24°32’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Váhy
26°04’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Lev
24°20’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°08’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°39’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »