byk

Jim Gaines
(2010): Jmenuji se Khan

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Maui
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec, režisér
Jim Gaines - Film: Jmenuji se Khan
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jim Gaines - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jim Gaines - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jmenuji se Khan":
(*1965) Shahrukh Khan

(*1974) Parvin Dabas

(*1974) Kajol

(*1972) Karan Johar (scénárista)

(*1972) Karan Johar (režisér)

(*1970) Jimmy Shergill

(*1997) Tanay Chheda

(*1959) Zarina Wahab

(*1975) Harmony Blossom

(*1978) Douglas Tait

(*1958) Tonya Lee Williams

(*1995) Kenton Duty

(*1968) Vinay Pathak

(*1981) Arjun Mathur



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
26°46’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
9°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
18°39’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
28°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
25°03’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
25°26’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Štír
17°11’
Váhy
4°31’
UranUran:
Rak
24°32’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Váhy
26°04’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Lev
24°20’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
28°08’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Střelec
7°39’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Vodnář
5°29’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Hrzán
(*1939 - 1980) herec, zpěvák, bavič

Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchymista, astrolog, lékař, teolog

Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) spisovatel

Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politička

Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) vražedkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »