vahy

Jimmy Carter
(2007): Manufacturing Dissent

Pohlaví:
Muž
Narození:
1.10. 1924 - 07:00h
Místo:
Plains
Země:
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
39. prezident usa
Jimmy Carter - Film: Manufacturing Dissent
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jimmy Carter - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Hovory o hvězdách
(2015) - Xuan feng jiu ri
(2015) - Duty of the Hour
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - Science Fiction Land
(2014) - I Am You
(2014) - Kill the Messenger
(2013) - Breaking the Set
(2013) - Prezidentova pravá ruka
(2013) - Komorník
(2012) - Kniha tajemství Ameriky (TV seriál)
(2012) - Argo
(2011) - Piers Morgan Tonight
(2011) - Reagan
(2011) - Quebrando o Tabu
(2010) - Vlastní životopis Nicolae Ceauşesca
(2010) - A Road Not Taken
(2010) - Odpočítávání
(2010) - Marihuana: Fakta a mýty
(2010) - GasHole
(2010) - Fidel Castro: A Life of Revolution
(2010) - Zvláštní vztahy
(2009) - Zdvojení
(2009) - Waiting for Armageddon
(2009) - UFO: Vím co jsem viděl
(2009) - O kapitalismu s láskou
(2009) - Iran, une puissance dévoilée
(2009) - Iran and the West (TV seriál)
(2009) - 'Hick' Town
(2009) - Fall Of The Republic: The Presidency Of Barack H. Obama
(2009) - Back Door Channels: The Price of Peace
(2008) - Světová krize: Co nás čeká?
(2008) - Lenin kam nur bis Lüdenscheid - Meine kleine deutsche Revolution
(2008) - Joe Louis: America's Hero... Betrayed
(2008) - Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson
(2008) - Fuel
(2008) - Děkuji, pane prezidente: Helen Thomasová v Bílém domě
(2008) - Blood and Oil
(2008) - American Future, The: A History (TV seriál)
(2008) - Milk
(2007) - Manufacturing Dissent
(2007) - Jimmy Carter Man from Plains
(2007) - Smrtonosná past 4.0
(2006) - Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
(2006) - Kdo zabil elektromobil?
(2006) - Going to Pieces: The Rise and Fall of the Slasher Film
(2006) - American Hardcore
(2006) - Out of the Blue
(2005) - The Young Turks
(2005) - The Last Mogul
(2005) - ... A Father... A Son... Once Upon a Time in Hollywood
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - With God on Our Side: George W. Bush and the Rise of the Religious Right in America
(2004) - Star Wars: Impérium snů
(2004) - Odtajněno (TV seriál)
(2004) - Inside the U.S. Secret Service
(2004) - Fahrenhype 9/11
(2004) - Diary of a Political Tourist
(2004) - Akta UFO (TV seriál)
(2004) - Tanner on Tanner (TV seriál)
(2004) - Hokejový zázrak
(2003) - Michael Jackson: Number Ones (hudební videoklip)
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Tajné války CIA (TV seriál)
(2003) - Imelda
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - A Decade Under the Influence
(2002) - Nobel Peace Prize Concert
(2002) - The West Wing Documentary Special
(2002) - Out of the Blue
(2001) - Democracy Now!
(2001) - The Journey
(2001) - Into the Shadows: The CIA in Hollywood
(2001) - History's Mysteries: Infamous Murders (TV seriál)
(2001) - Do You Believe in Miracles? The Story of the 1980 U.S. Hockey Team
(2001) - Air Force One
(2000) - The American President (TV seriál)
(2000) - Vyvolený
(2000) - Ukradni ten film
(1999) - Tráva - dějiny hulení
(1999) - The Century (TV seriál)
(1999) - Detroit Rock City
(1998) - Tajemství války (TV seriál)
(1998) - Studená válka (TV seriál)
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Klub 54
(1997) - The View
(1997) - Na pokraji: Den posledního soudu
(1996) - This Week
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Bob Hope: Laughing with the Presidents
(1996) - Bob Hope: Hollywood's Brightest Star
(1996) - Assassinations That Changed the World (TV seriál)
(1995) - Inside the White House
(1995) - Perezovi
(1995) - Nixon
(1994) - Divy minulosti (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Bob Hope: The First 90 Years
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - The Panama Deception
(1992) - Soužení 99
(1991) - The Charlie Rose Show
(1991) - Beyond Hate
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1988) - American Experience (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - In Remembrance of Martin
(1986) - America Undercover (TV seriál)
(1986) - Salvador
(1985) - Larry King Live
(1985) - Southern Voices, American Dreams
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1984) - The Times of Harvey Milk
(1983) - Frontline
(1983) - To Bear Witness
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1980) - Agee
(1980) - Ojetá auta
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1979) - UFO's Are Real
(1979) - The Late Great Planet Earth
(1979) - Baryshnikov at the White House
(1978) - Peanuts to the Presidency
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1968) - 60 Minutes
(1968) - What's My Line?
(1947) - Meet the Press
Spoluherci ve filmu "Manufacturing Dissent":
(*1946) Susan Sarandon

(*1949) Richard Gere

(*1911) Ronald Reagan

(*1963) Quentin Tarantino

(*1952) Roseanne Barr

(*1922) Haskell Wexler

(*1954) Michael Moore

(*1964) Janeane Garofalo

(*1943) Mick Jagger

(*1968) Chad Lowe

(*1948) Errol Morris

(*1926) Albert Maysles

(*1952) Harvey Weinstein

(*1965) Moby

(*1932) Peter Bart

(*1941) Jesse Jackson



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°01’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
13°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
21°07’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
23°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
25°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
14°25’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Štír
1°54’
Lev
24°26’
UranUran:
Ryby
18°47’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Lev
21°47’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Rak
13°31’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Lev
20°28’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Blíženci
21°31’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Beran
23°01’
Vodnář
7°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
13°18’
4. IC:
Kozoroh
14°18’
7. DSC:
Beran
13°18’
10. MC:
Rak
14°18’

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »