strelec

Jiří Holý
(1992): Náhrdelník (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ružomberok
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, malíř
Jiří Holý - Film: Náhrdelník (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jiří Holý - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Místo v životě (TV seriál)
(2003) - Nepodepsaný knoflík
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1998) - Je třeba zabít Sekala
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1994) - Řád
(1994) - Ohnivé jaro
(1993) - O poklad Anežky české
(1992) - Zamilovaná
(1992) - Váhy
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Princezna Duše
(1991) - Lorenzaccio
(1990) - Zachýsek, zvaný Rumělka
(1990) - Radostný život posmrtný
(1989) - Roky prelomu (TV seriál)
(1989) - Reverend
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Zlatý copánek
(1988) - Vianoce Adama Boronču
(1988) - Tokamak
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Oznamuje se láskám vašim
(1988) - Nejlepší kšeft mýho života
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Hodinář
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1988) - Bude řeč o penězích
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - O lesním království
(1987) - Matej Bel z Očovej
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Hříšný Václav
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Velké sedlo (TV seriál)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Plukovník Starbottle a krásná žalobkyně
(1985) - Jamamba
(1985) - Boj o Moskvu
(1984) - V bludisku pamäti
(1984) - Radosti života
(1984) - Pod maskou
(1984) - Na čí stranu
(1984) - Králi, já mám nápad
(1984) - Imilla
(1984) - Fešák Hubert
(1983) - Zkouška
(1983) - Tisíc mil pro tatřičku
(1983) - Stavy rachotí (TV seriál)
(1983) - Písně by neměly umírat
(1983) - Brakýři
(1982) - Zelená je tráva
(1982) - Šimona
(1982) - Poslední propadne peklu
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Velká sázka o malé pivo
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1980) - Temné slunce
(1980) - Služební cesta
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Cnostný Metod
(1978) - Tatry v údolí smrti
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Svatební košile
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Mapa zámořských objevů
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Ve znamení Tyrkysové hory
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Na veliké řece
(1977) - Malér
(1977) - Advokátka
(1975) - Titul pro hrdinu
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1975) - Konfrontace
(1975) - Dvojí svět hotelu Pacifik
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Vrtkavý král
(1974) - Sokolovo
(1974) - Rudá záře nad Kladnem
(1973) - Zlatovláska
(1973) - Větrné moře
(1973) - Počkám, až zabiješ
(1973) - Kamarádi (TV seriál)
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Hroch
(1973) - Družina černého pera
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1973) - Divoká planeta
(1972) - Ukradená bitva
(1972) - Puding a la Chipolatta
(1972) - Opory společnosti
(1972) - Miláček
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Hráč
(1971) - Rozsudek (TV seriál)
(1971) - Lekce
(1971) - Konfrontace
(1971) - Černý vlk
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - O tlustém pradědečkovi
(1970) - Lidé na křižovatce (TV seriál)
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1970) - Drama na lovu
(1969) - Kladivo na čarodějnice
(1969) - Kalif čápem
(1969) - Buřič Jejího Veličenstva
(1968) - Spravedlnost pro Selvina
(1968) - Kardinál Zabarella
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Dialóg 20-40-60
(1967) - Vreckári
(1967) - Soudničky (TV seriál)
(1967) - Lucerna
(1967) - Dobrodružství Toma Sawyera
(1967) - Deštník
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Měsíc s dýmkou
(1966) - Doktor a běsi
(1965) - 5 milionů svědků
(1965) - Ztracená tvář
(1965) - Dům v Kaprové ulici
(1965) - Délka polibku devadesát
(1965) - Bloudění
(1964) - Zlatokopové z Arkansasu
(1964) - Třiatřicet stříbrných křepelek
(1964) - Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
(1964) - Pět hříšníků
(1964) - Gambit
(1964) - Bláznova kronika
(1964) - Atentát
(1963) - Zlá minuta
(1963) - Spanilá jízda
(1963) - Skotská s ledem
(1963) - Putování Simona Mac Keevera
(1963) - Naděje
(1963) - Marianna Pinedová
(1962) - Žena pro hrdinu
(1962) - Zelené obzory
(1962) - Šestý do party
(1962) - Poslední etapa
(1962) - Pevnost na Rýně
(1962) - Malý Bobeš ve městě
(1962) - Horoucí srdce
(1961) - Strop
(1961) - Smrt na Cukrovém ostrově
(1961) - Božena Němcová
(1959) - Král Šumavy
(1952) - Anna proletářka
(1947) - Čtenáři a jejich svět
Spoluherci ve filmu "Náhrdelník (TV seriál)":
(*1939) Josef Abrhám

(*1923) Jiří Lír

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1935) Jiří Kaftan

(*1937) Jiří Kodet

(*1954) Roman Skamene

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1949) Pavel Zedníček

(*1910) Raoul Schránil

(*1957) Tomáš Hanák

(*1943) Václav Postránecký

(*1947) Jana Šulcová

(*1960) Ivana Andrlová

(*1925) Lena Birková

(*1963) Yvetta Blanarovičová

(*1942) Bohumila Dolejšová

(*1940) Jana Drbohlavová

(*1929) Květa Fialová

(*1931) Jiřina Jirásková

(*1968) Michaela Kuklová

(*1971) Dana Morávková

(*1948) Jana Preissová

(*1953) Libuše Šafránková

(*1947) Jana Švandová

(*1938) Hana Talpová

(*1933) Valentina Thielová

(*1932) Alena Vránová

(*1956) Vlasta Žehrová

(*1943) František Němec

(*1947) Viktor Preiss

(*1959) Miroslav Táborský

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1930) Josef Vinklář

(*1940) Václav Mareš

(*1945) Ladislav Potměšil

(*1951) Svatopluk Skopal

(*1939) Bronislav Poloczek

(*1939) Alois Švehlík

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1934) Vladimír Brabec

(*1935) Karel Augusta

(*1923) Strýček Jedlička

(*1937) Jan Přeučil

(*1919) Radovan Lukavský

(*1931) Jan Teplý st.

(*1935) Milan Riehs

(*1947) Radan Rusev

(*1935) Radim Vašinka

(*1947) Oldřich Vízner

(*1928) Vlastimil Hašek

(*1920) Zdeněk Dítě

(*1952) Zdeněk Žák

(*1918) Martin Růžek

(*1924) Luděk Kopřiva

(*1941) Jaroslav Someš

(*1941) Oldřich Vlach

(*1930) Jan Pohan

(*1936) Václav Sloup

(*1941) Ladislav Frej st.

(*1924) Stanislav Hájek

(*1935) Rudolf Jelínek

(*1933) Bořivoj Navrátil

(*1924) Ilja Prachař

(*1932) Ladislav Trojan

(*1930) Ilja Racek

(*1947) Jiří Bartoška

(*1930) František Filip (režisér)

(*1960) Otakáro Schmidt

(*1932) Miroslav Zounar

(*1960) Hannes Jaenicke

(*1929) Ivo Niederle

(*1918) Lída Vostrčilová

(*1948) Petr Štěpánek

(*1943) Miroslav Masopust

(*1962) Ivan Jiřík

(*1932) Stanislav Zindulka

(*1955) Ondřej Pavelka

(*1948) Pavel Soukup

(*1958) Bohumil Klepl

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1969) Gedeon Burkhard

(*1957) Marek Eben

(*1926) Bohumil Švarc st.

(*1932) Eduard Cupák

(*1942) Friedrich von Thun

(*1971) Tomáš Krejčíř

(*1931) Stanislav Fišer

(*1933) Dalimil Klapka

(*1925) Bohuslav Čáp

(*1923) Jiří Němeček

(*1923) Eva Trunečková

(*1943) Jan Kotva

(*1956) Jarmila Švehlová

(*1944) Jan Nemejovský

(*1928) Eva Tauchenová

(*1935) Antonín Hardt

(*1931) Jiří Samek

(*1970) Dalibor Gondík

(*1941) Viktor Vrabec



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
4°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
17°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
29°16’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
0°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
19°44’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
6°46’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Váhy
16°48’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Ryby
9°42’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Lev
18°10’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Rak
10°49’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Panna
26°10’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Beran
6°17’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Beran
13°19’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Vláčil
(*1924 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Karel Svoboda
(*1938 - 2007) herec, skladatel

Irsko William Butler Yeats
(*1865 - 1939) básník, dramatik a esejista

Česká republika Ema Destinnová
(*1878 - 1930) česká operní pěvkyně

Německo Fritz Knöchlein
(*1911 - 1949) důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »