Radan Rusev wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Radan Rusev

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 51 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Radan Rusev - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.9.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Radan Rusev 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Radan Rusev
datum narození 13.9.1947
(herec, instagram)

Radan Rusev - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Le Sourire du clown
(1998) - O pyšném panovníkovi
(1998) - Míjení
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1995) - Klekání zvoníme
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1995) - Bubáci pro všední den
(1993) - Správná šestka (TV seriál)
(1993) - Le frère trahi
(1993) - Hotýlek v srdci Evropy
(1993) - Il Giovane Mussolini
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1993) - Anička s lískovými oříšky
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1991) - Hodina obrany
(1990) - Tichá bolest
(1990) - Šípková Růženka
(1990) - O Radkovi a Mileně
(1990) - Největší z Pierotů (TV seriál)
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1989) - Právo na minulosť
(1989) - Masseba
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Cesta na jihozápad
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Oslovská léta
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1987) - Stávka s čertom
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1987) - Gagman (TV seriál)
(1987) - Figurky ze šmantů
(1986) - Výsledek testu
(1986) - Ahoj sídliště
(1985) - Třetí patro (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Já nejsem já
(1985) - Gobseck
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1983) - Tisícročná včela (TV seriál)
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Straka v hrsti
(1983) - Psí kůže
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Julek
(1979) - Hra na telo
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Na konci světa
(1974) - Za volantem nepřítel
(1969) - Utrpení mladého Boháčka

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.9.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Radan Rusev 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Radan Rusev - herec

se narodil 13.9.1947 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Radan Rusev

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Radan Rusev
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
19°50’
 
LunaLuna:
Panna
1°56’
 
MerkurMerkur:
Váhy
2°43’
 
VenušeVenuše:
Panna
22°32’
 
MarsMars:
Rak
19°29’
 
JupiterJupiter:
Štír
22°34’
 
SaturnSaturn:
Lev
17°14’
 
UranUran:
Blíženci
26°00’
 
NeptunNeptun:
Váhy
9°46’
 
PlutoPluto:
Lev
14°03’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
26°37’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
25°06’
 
CheirónCheirón:
Štír
6°48’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »