vahy

John Lennon
(2010): LennonNYC

Pohlaví:
Muž
Narození:
9.10. 1940 - 18:30h
Místo:
Liverpool, Anglie
Země:
Věk:
† 40 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
zpěvák, skladatel, kytarista
John Lennon - Film: LennonNYC
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Lennon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Beatles Live!
(2015) - The Beatles: 1
(2015) - Janis: Little Girl Blue
(2015) - Better Than the Original: The Joy of the Cover Version
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - Steve Jobs
(2014) - The Night That Changed America: A Grammy Salute to The Beatles (koncert)
(2013) - Beatles, The: Words of Love (hudební videoklip)
(2013) - Populační boom
(2013) - Americká 60. léta (TV seriál)
(2012) - Beatles, The: Thank You Girl (hudební videoklip)
(2012) - Beatles, The: Baby, You're a Rich Man (hudební videoklip)
(2012) - Palme
(2012) - Mr Blue Sky: The Story of Jeff Lynne & ELO
(2012) - Beatles: Phenomenon
(2012) - BB King: The Life of Riley
(2011) - John Lennon: Love Is All You Need
(2011) - George Harrison: Living in the Material World
(2011) - Beatles: Red Album 1962 - 1966
(2011) - The Beatles in Germany 1966 (koncert)
(2010) - What You've Been Missing
(2010) - Rock-Suomi (TV seriál)
(2010) - Pravdivý příběh - John Lennon
(2010) - Paul McCartney Really Is Dead: The Last Testament of George Harrison
(2010) - Objevování Lennona (TV seriál)
(2010) - Magical History Tour
(2010) - LennonNYC
(2010) - Beatles - Live 1964-1966 (koncert)
(2009) - 50 años de (TV seriál)
(2009) - John Lennon - In Performance
(2008) - Meet the Beatles
(2008) - The Blue Album
(2008) - The Beatles - Gold: Greatest Hits
(2008) - Beatles Explosion
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Atentáty na objednávku (TV seriál)
(2007) - I Met the Walrus
(2006) - USA versus John Lennon
(2006) - Lennon & Harrison - Guitars Gently Weep (koncert)
(2006) - Beatles - She Loves You
(2006) - Annie Leibovitz: Život objektivem
(2005) - Who Buried Paul McCartney?
(2005) - Stuart Sutcliffe: The Lost Beatle
(2004) - Největší tajemství Beatles
(2004) - The Beatles with Tony Sheridan
(2003) - Michael Jackson: Number Ones (hudební videoklip)
(2003) - Lennon Legend: The Very Best of John Lennon (hudební videoklip)
(2003) - John Lennon: Mother (hudební videoklip)
(2003) - The Beatles - Era 60's
(2003) - Inside John Lennon
(2002) - Naqoyqatsi
(2002) - John Lennon: The Messenger
(2002) - Beatles: Big Beat Box
(2000) - John Lennon: (Just Like) Starting Over (hudební videoklip)
(2000) - Gimme Some Truth: The Making of John Lennon's Imagine Album
(1999) - Tráva - dějiny hulení
(1999) - The Beatles: Celebration
(1998) - Laulava sydän
(1997) - Tracks
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1996) - Beatles, The: Real Love (hudební videoklip)
(1996) - Beatles, The: For You Blue (hudební videoklip)
(1996) - The Rolling Stones Rock and Roll Circus (koncert)
(1996) - Beatles Diary
(1995) - John Lennon: Working Class Hero (hudební videoklip)
(1995) - Beatles, The: Free as a Bird (hudební videoklip)
(1995) - Beatles, The: Baby It's You (hudební videoklip)
(1995) - You Can't Do That! The Making of 'A Hard Day's Night'
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 3
(1995) - Antologie Beatles (TV seriál)
(1994) - Legenda zvaná Beatles
(1994) - The Beatles: The First U.S. Visit
(1994) - Forrest Gump
(1992) - Gomorron
(1992) - Murderers, Mobsters & Madmen Vol. 2: Assassination in the 20th Century
(1992) - Death Scenes 2
(1989) - Paul McCartney
(1988) - John Lennon: Jealous Guy (hudební videoklip)
(1988) - Imagine: John Lennon
(1986) - John Lennon Live in New York City (koncert)
(1986) - Jimi Plays Monterey
(1986) - He Stands in the Desert Counting the Seconds of His Life
(1985) - Ready Steady Go! The Beatles Live (koncert)
(1984) - John Lennon: Nobody Told Me (hudební videoklip)
(1984) - John Lennon: Borrowed Time (hudební videoklip)
(1983) - A Good Turn Daily
(1982) - John Lennon: Love (hudební videoklip)
(1982) - Beatles, The: Please Please Me (hudební videoklip)
(1982) - Beatles, The: Love Me Do (hudební videoklip)
(1982) - Scenes from the Life of Andy Warhol: Friendships and Intersections
(1982) - Americké vraždy
(1981) - John Lennon: Woman (hudební videoklip)
(1981) - John Lennon: Watching the Wheels (hudební videoklip)
(1981) - John Lennon: Beautiful Boy (Darling Boy) (hudební videoklip)
(1981) - George Harrison: All Those Years Ago (hudební videoklip)
(1981) - 20 heures le journal
(1980) - John Lennon: (Just Like) Starting Over (hudební videoklip)
(1977) - The Day the Music Died
(1977) - The Beatles and Beyond
(1977) - Fire in the Water
(1976) - Beatles, The: Back in the U.S.S.R. (hudební videoklip)
(1976) - Chelsea Girls with Andy Warhol
(1975) - John Lennon: Stand by Me (hudební videoklip)
(1974) - Paul McCartney & Wings: Band on the Run (hudební videoklip)
(1974) - John Lennon: #9 Dream (hudební videoklip)
(1974) - John Lennon: Whatever Gets You thru the Night (hudební videoklip)
(1973) - John Lennon: Mind Games (hudební videoklip)
(1972) - Imagine
(1972) - Eat the Document
(1971) - Plastic Ono Band: Happy Xmas (War Is Over) (hudební videoklip)
(1971) - John Lennon: Power to the People (hudební videoklip)
(1971) - John Lennon: Oh, my love (hudební videoklip)
(1971) - John Lennon: Imagine (hudební videoklip)
(1971) - Music!
(1971) - Ten for Two
(1971) - The Museum of Modern Art Show
(1971) - Clock
(1971) - Breathing Together: Revolution of the Electric Family
(1971) - Dynamite Chicken
(1970) - John Lennon: Instant Karma! (hudební videoklip)
(1970) - Beatles, The: The Long and Winding Road (hudební videoklip)
(1970) - Beatles, The: Let It Be (hudební videoklip)
(1970) - Let It Be
(1969) - The Beatles: Old Brown Shoe (hudební videoklip)
(1969) - The Beatles: Get Back (hudební videoklip)
(1969) - John Lennon: Give Peace a Chance (hudební videoklip)
(1969) - John Lennon: Cold Turkey (hudební videoklip)
(1969) - Beatles, The: The Ballad of John and Yoko (hudební videoklip)
(1969) - Beatles, The: Something (hudební videoklip)
(1969) - Beatles, The: Hey Bulldog (hudební videoklip)
(1969) - Beatles, The: Don't Let Me Down (hudební videoklip)
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Muhammad Ali, the Greatest
(1969) - Keep on 'Rockin
(1969) - John Lennon and the Plastic Ono Band - Sweet Toronto (koncert)
(1969) - Honeymoon
(1969) - Diaries, Notes and Sketches
(1969) - Bed-In
(1969) - The Beatles: Rooftop Concert (koncert)
(1968) - Beatles, The: Revolution (hudební videoklip)
(1968) - Beatles, The: Lady Madonna (hudební videoklip)
(1968) - Beatles, The: Hey Jude (hudební videoklip)
(1968) - Beatles, The: Helter Skelter (hudební videoklip)
(1968) - Frost on Sunday
(1968) - Tuesday's Documentary (TV seriál)
(1968) - All My Loving
(1968) - Žlutá ponorka
(1968) - Two Virgins
(1968) - No. 5
(1968) - Monument
(1968) - The Beatles Mod Odyssey
(1967) - Beatles, The: Strawberry Fields Forever (hudební videoklip)
(1967) - Beatles, The: Penny Lane (hudební videoklip)
(1967) - Beatles, The: I Am the Walrus (hudební videoklip)
(1967) - Beatles, The: Hello, Goodbye (hudební videoklip)
(1967) - Beatles, The: All You Need Is Love (hudební videoklip)
(1967) - Beatles, The: A Day in the Life (hudební videoklip)
(1967) - Our World
(1967) - Pink Floyd London '66-'67 (koncert)
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Magical Mystery Tour
(1967) - Jak jsem vyhrál válku
(1966) - Beatles, The: Rain (hudební videoklip)
(1966) - Beatles, The: Paperback Writer (hudební videoklip)
(1966) - Tokyo Concert (koncert)
(1966) - El Rey en Londres
(1965) - Beatles, The: We Can Work It Out (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: Ticket to Ride (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: I'm Down (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: I Feel Fine (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: Help! (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: Eight Days a Week (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: Day Tripper (hudební videoklip)
(1965) - The Music of Lennon & McCartney
(1965) - Londýnský autobus
(1965) - The Beatles at Shea Stadium
(1965) - The Beatles (TV seriál)
(1965) - Pop Gear
(1965) - Pomoc!
(1964) - The Beatles: You Can't Do That (hudební videoklip)
(1964) - The Beatles: She's a Woman (hudební videoklip)
(1964) - The Beatles: I Should Have Known Better (hudební videoklip)
(1964) - The Beatles: I Saw Her Standing There (hudební videoklip)
(1964) - The Beatles: I'm Happy Just to Dance with You (hudební videoklip)
(1964) - The Beatles: If I Fell (hudební videoklip)
(1964) - Beatles, The: Can't Buy Me Love (hudební videoklip)
(1964) - Beatles, The: And I Love Her (hudební videoklip)
(1964) - Beatles, The: All My Loving (hudební videoklip)
(1964) - Beatles, The: A Hard Day's Night (hudební videoklip)
(1964) - Top of the Pops
(1964) - Around the Beatles
(1964) - Beatles v USA
(1964) - Perný den
(1963) - The Beatles: Twist and Shout (hudební videoklip)
(1963) - The Beatles: This Boy (hudební videoklip)
(1963) - The Beatles: She Loves You (hudební videoklip)
(1963) - The Beatles: I Want to Hold Your Hand (hudební videoklip)
(1963) - The Beatles: I'll Get You (hudební videoklip)
(1963) - The Beatles: From Me to You (hudební videoklip)
(1963) - The Royal Variety Performance 1963

John Lennon - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Beatles, The: Thank You Girl (hudební videoklip)
(2012) - Beatles, The: Baby, You're a Rich Man (hudební videoklip)
(2003) - John Lennon: Mother (hudební videoklip)
(2003) - John Lennon: Happy Xmas (War Is Over) (hudební videoklip)
(2000) - Beatles, The: Come Together (hudební videoklip)
(1996) - Beatles, The: Real Love (hudební videoklip)
(1995) - John Lennon: Working Class Hero (hudební videoklip)
(1995) - Beatles, The: Free as a Bird (hudební videoklip)
(1990) - Paul McCartney: Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (hudební videoklip)
(1990) - Paul McCartney: Birthday (hudební videoklip)
(1988) - John Lennon: Jealous Guy (hudební videoklip)
(1986) - John Lennon Live in New York City (koncert)
(1984) - John Lennon: Nobody Told Me (hudební videoklip)
(1984) - John Lennon: Borrowed Time (hudební videoklip)
(1982) - John Lennon: Love (hudební videoklip)
(1982) - Beatles, The: Please Please Me (hudební videoklip)
(1982) - Beatles, The: Love Me Do (hudební videoklip)
(1981) - John Lennon: Woman (hudební videoklip)
(1981) - John Lennon: Watching the Wheels (hudební videoklip)
(1981) - John Lennon: Beautiful Boy (Darling Boy) (hudební videoklip)
(1980) - John Lennon: (Just Like) Starting Over (hudební videoklip)
(1976) - Beatles, The: Back in the U.S.S.R. (hudební videoklip)
(1974) - John Lennon: #9 Dream (hudební videoklip)
(1974) - John Lennon: Whatever Gets You thru the Night (hudební videoklip)
(1973) - John Lennon: Mind Games (hudební videoklip)
(1971) - Plastic Ono Band: Happy Xmas (War Is Over) (hudební videoklip)
(1971) - John Lennon: Power to the People (hudební videoklip)
(1971) - John Lennon: Imagine (hudební videoklip)
(1971) - Clock
(1970) - John Lennon: Instant Karma! (hudební videoklip)
(1970) - Beatles, The: The Long and Winding Road (hudební videoklip)
(1970) - Beatles, The: Let It Be (hudební videoklip)
(1970) - Let It Be
(1970) - Freedom
(1969) - The Beatles: Get Back (hudební videoklip)
(1969) - John Lennon: Give Peace a Chance (hudební videoklip)
(1969) - John Lennon: Cold Turkey (hudební videoklip)
(1969) - Beatles, The: The Ballad of John and Yoko (hudební videoklip)
(1969) - Beatles, The: Hey Bulldog (hudební videoklip)
(1969) - Beatles, The: Don't Let Me Down (hudební videoklip)
(1968) - Beatles, The: Revolution (hudební videoklip)
(1968) - Beatles, The: Lady Madonna (hudební videoklip)
(1968) - Beatles, The: Helter Skelter (hudební videoklip)
(1968) - Beatles, The: Blackbird (hudební videoklip)
(1967) - Beatles, The: Strawberry Fields Forever (hudební videoklip)
(1967) - Beatles, The: Penny Lane (hudební videoklip)
(1967) - Beatles, The: I Am the Walrus (hudební videoklip)
(1967) - Beatles, The: Hello, Goodbye (hudební videoklip)
(1967) - Beatles, The: All You Need Is Love (hudební videoklip)
(1967) - Beatles, The: A Day in the Life (hudební videoklip)
(1967) - Magical Mystery Tour
(1966) - Beatles, The: Rain (hudební videoklip)
(1966) - Beatles, The: Paperback Writer (hudební videoklip)
(1966) - Beatles, The: Eleanor Rigby (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: Yesterday (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: We Can Work It Out (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: Ticket to Ride (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: I'm Down (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: I Feel Fine (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: Help! (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: Eight Days a Week (hudební videoklip)
(1965) - Beatles, The: Day Tripper (hudební videoklip)
(1965) - The Music of Lennon & McCartney
(1965) - Pomoc!
(1964) - The Beatles: You Can't Do That (hudební videoklip)
(1964) - The Beatles: She's a Woman (hudební videoklip)
(1964) - The Beatles: I Should Have Known Better (hudební videoklip)
(1964) - The Beatles: I Saw Her Standing There (hudební videoklip)
(1964) - The Beatles: I'm Happy Just to Dance with You (hudební videoklip)
(1964) - The Beatles: If I Fell (hudební videoklip)
(1964) - Karel Gott: Adresát neznámý (hudební videoklip)
(1964) - Beatles, The: Can't Buy Me Love (hudební videoklip)
(1964) - Beatles, The: And I Love Her (hudební videoklip)
(1964) - Beatles, The: All My Loving (hudební videoklip)
(1964) - Beatles, The: A Hard Day's Night (hudební videoklip)
(1964) - Perný den
(1963) - The Beatles: This Boy (hudební videoklip)
(1963) - The Beatles: She Loves You (hudební videoklip)
(1963) - The Beatles: I Want to Hold Your Hand (hudební videoklip)
(1963) - The Beatles: I'll Get You (hudební videoklip)
(1963) - The Beatles: From Me to You (hudební videoklip)

John Lennon - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "LennonNYC":
(*1922) Jonas Mekas

(*1933) Yoko Ono

(*1947) Elton John



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
16°16’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
3°32’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
8°33’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
3°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
2°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
13°41’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Býk
13°12’
Váhy
4°31’
UranUran:
Býk
25°33’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Panna
26°01’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Lev
4°11’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
10°34’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Beran
13°22’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Lev
0°34’
Vodnář
23°08’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Beran
19°54’
4. IC:
Rak
7°07’
7. DSC:
Váhy
19°54’
10. MC:
Kozoroh
7°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »