strelec

Josef Lada
(1977): O líném Honzovi

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hrusice
Země:
Věk:
† 69 let
Úmrtí:
Povolání:
spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník
Josef Lada - Film: O líném Honzovi
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1977, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1977 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Josef Lada - Kostymérská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Josef Lada - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "O líném Honzovi":
(*1920) Jiří Sovák

(*1940) Jana Drbohlavová

(*1908) Nelly Gaierová

(*1923) Luba Skořepová

(*1907) Eva Svobodová

(*1937) Jan Přeučil

(*1922) Václav Kotva

(*1928) Vlastimil Hašek

(*1941) Oldřich Vlach

(*1920) Dana Medřická

(*1921) Jaroslav Mareš

(*1957) Marek Eben

(*1929) Vlastimil Bedrna

(*1934) Vlasta Janečková (režisérka)

(*1934) Vlasta Janečková (scénáristka)

(*1911) Eduard Dubský

(*1919) Josef Pehr

(*1944) Milan Stehlík

(*1956) Jarmila Švehlová

(*1920) Oldřich Janovský

(*1923) Jaromír Vomáčka (hudební skladatel)

(*1925) Alena Ladová

(*1925) Alena Ladová (scénografka)

(*1928) Věra Štinglová (kameramanka)



Tranzitní horoskop (1977)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
25°17’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
0°04’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
7°58’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
9°11’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
5°43’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
24°39’
Býk
21°30’
SaturnSaturn:
Lev
5°44’
Lev
15°48’
UranUran:
Váhy
16°40’
Štír
10°54’
NeptunNeptun:
Býk
27°57’
Střelec
14°40’
PlutoPluto:
Blíženci
3°38’
Váhy
14°07’
S.UzelS.Uzel:
Lev
12°01’
Váhy
29°51’
Černá LunaLilith:
Beran
24°24’
Býk
17°29’
CheirónCheirón:
Blíženci
29°34’
Beran
27°18’

Dnes se narodili
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Hurt
(*1940 - 2017) herec

Francie Louis de Funès
(*1914 - 1983) herec, scénárista, režisér, komik

Francie Emmanuelle Riva
(*1927 - 2017) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933 - 1996) první manželka Václava Havla

Spojené státy John Updike
(*1932 - 2009) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »