Eduard Dubský wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Eduard Dubský
(Eduard Neckar)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jihlava
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Eduard Dubský - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.11.1911 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Eduard Dubský 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Eduard Dubský
datum narození 19.11.1911
(herec, instagram)

Eduard Dubský - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Pan Vok odchází
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - O líném Honzovi
(1977) - Malér
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Nezbedná pohádka
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1973) - Vídeňská krev
(1973) - Hroch
(1972) - Pan Tau to zařídí
(1972) - Miláček
(1972) - Magnolia
(1972) - Lupič Legenda
(1971) - Rozsudek (TV seriál)
(1971) - Mrtvý princ
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Silvestrovský trapas
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - Pan Tau a Claudie
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1969) - Případ pro začínajícího kata
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Kamarádi (TV seriál)
(1969) - Hvězda
(1969) - Hádavá pohádka
(1969) - Bližní na tapetě: Nactiutrhač
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1968) - Maratón
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV seriál)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Pozdní doznání
(1967) - Pinocchiova dobrodružství
(1967) - Inzerát
(1966) - U telefonu Martin
(1966) - Slečny přijdou později
(1966) - Ministerstvo strachu
(1966) - Maigret a smutný Alfréd
(1966) - Flám
(1964) - Zlatokopové z Arkansasu
(1964) - Třináct minut
(1964) - Strakatí andělé
(1964) - Atentát
(1963) - Hlídač dynamitu
(1962) - Zámek pro Barborku
(1962) - Pevnost na Rýně
(1962) - Neklidnou hladinou
(1961) - Ledové moře volá
(1961) - Chvíle rozhodnutí
(1960) - Nenávist
(1959) - Letiště nepřijímá
(1958) - Zde jsou lvi
(1958) - Smrt v sedle
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1957) - Generál Washington a čaroděj
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Přišel na návštěvu
(1956) - Nevěra
(1955) - Z mého života
(1953) - Americké řešení
(1952) - Únos
(1951) - Mikoláš Aleš
(1950) - Vítězná křídla
(1950) - Malý partyzán
(1949) - Revoluční rok 1848
(1948) - Svědomí
(1948) - Dvaasedmdesátka
(1947) - Nevíte o bytě?
(1947) - Čapkovy povídky
(1947) - Až se vrátíš...
(1946) - Průlom
(1946) - Právě začínáme
(1946) - Muži bez křídel
(1946) - Mrtvý mezi živými
(1946) - Kdo je vinen?
(1945) - Tři knoflíky

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.11.1911 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Eduard Dubský 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Eduard Dubský - herec

se narodil 19.11.1911 ve městě Jihlava
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Eduard Dubský

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Eduard Dubský
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
26°02’
 
LunaLuna:
Štír
10°39’
 
MerkurMerkur:
Střelec
10°57’
 
VenušeVenuše:
Váhy
9°28’
 
MarsMars:
Blíženci
3°57’
R
JupiterJupiter:
Štír
25°22’
 
SaturnSaturn:
Býk
15°59’
R
UranUran:
Kozoroh
26°13’
 
NeptunNeptun:
Rak
23°39’
R
PlutoPluto:
Blíženci
28°33’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°21’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
7°44’
 
CheirónCheirón:
Ryby
2°15’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »