beran

Josef Váša
(1974): Poslední ples na rožnovské plovárně

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1945 (?)
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec
Josef Váša - Film: Poslední ples na rožnovské plovárně
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1974, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1974 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Josef Váša - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Poslední ples na rožnovské plovárně":
(*1957) Otakar Brousek ml.

(*1934) Josef Somr

(*1954) Roman Skamene

(*1956) Václav Vydra nejml.

(*1947) Jana Šulcová

(*1954) Jana Boušková

(*1952) Andrea Čunderlíková

(*1941) Marie Drahokoupilová

(*1956) Lenka Kořínková

(*1949) Kateřina Macháčková

(*1956) Dáda Patrasová

(*1940) Jaroslava Tvrzníková

(*1943) František Němec

(*1948) Jaromír Hanzlík

(*1953) Jan Kraus

(*1929) Vladimír Menšík

(*1919) Radovan Lukavský

(*1922) Václav Kotva

(*1923) Jaroslav Cmíral

(*1922) Jiří Pleskot

(*1921) Oldřich Velen

(*1941) Bronislav Križan

(*1932) Zdeněk Mlčoch

(*1921) Jindřich Narenta

(*1930) Jan Pohan

(*1923) Jaroslav Moučka

(*1936) Karel Hábl

(*1924) Ilja Prachař

(*1924) Jan Čuřík (kameraman)

(*1918) Ivo Novák (režisér)

(*1918) Ivo Novák (scénárista)

(*1924) Vladimír Krška

(*1923) Josef Langmiler

(*1946) Petr Svojtka

(*1956) Vladislav Beneš

(*1929) Vlastimil Bedrna

(*1930) Jiřina Třebická

(*1931) Stanislav Litera

(*1902) Vladimír Štros

(*1935) Hana Houbová

(*1926) Vladimír Stach

(*1940) Vítězslav Jirsák

(*1930) Věra Budilová

(*1927) Václav Hladík

(*1955) Jana Janěková

(*1953) Ivan Richter

(*1934) Ludvík Pozník

(*1951) Petr Hanus

(*1939) Inka Čekanová

(*1923) Karel Štorkán (scénárista)

(*1923) Karel Štorkán (spisovatelská předloha)

(*1952) František Skřípek

(*1922) Zdeněk Liška (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1974)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
29°03’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
1°07’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
19°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
22°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
19°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
18°28’
Vodnář
14°31’
SaturnSaturn:
Rak
5°36’
Rak
0°30’
UranUran:
Blíženci
10°42’
Váhy
27°20’
NeptunNeptun:
Váhy
4°25’
Střelec
8°21’
PlutoPluto:
Lev
7°54’
Váhy
6°48’
S.UzelS.Uzel:
Rak
13°03’
Střelec
27°53’
Černá LunaLilith:
Váhy
17°31’
Kozoroh
15°24’
CheirónCheirón:
Panna
28°05’
Beran
16°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Josef ll.
(*1741 - 1790) římskoněmecký císař

Francie Gérard Calvi
(*1922 - 2015) hudební skladatel

Švýcarsko Ernest Ansermet
(*1883 - 1969) dirigent, hudebník

Německo Otto Bartning
(*1883 - 1959) architekt

Francie Maurice Blanchot
(*1907 - 2003) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »