lev

Josef Zora
(1922): Komptoiristka

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Modřany u Prahy
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Josef Zora - Film: Komptoiristka
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1922, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1922 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Josef Zora - Zvukařská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1961) - Námluvy
(1959) - Dům na Ořechovce
(1957) - Poslušně hlásím
(1956) - Robinsonka
(1955) - Psohlavci
(1955) - Nechte to na mně
(1953) - Tajemství krve
(1951) - Skupinové vlastnosti krevní
(1951) - Pohádka o stromech a větru
(1950) - Zocelení
(1950) - Past
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1949) - Pětistovka
(1944) - Jarní píseň
(1941) - Familienanschluß
(1941) - Brigita řádí
(1940) - Štěstí pro dva
(1940) - Dva týdny štěstí
(1939) - V pokušení
(1939) - Veselá bída
(1939) - Věra Lukášová
(1939) - U pokladny stál...
(1939) - Osmnáctiletá
(1939) - Humoreska
(1939) - Eva tropí hlouposti
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1938) - Včera neděle byla
(1938) - Svět kde se žebrá
(1938) - Svatební cesta
(1938) - Slečna matinka
(1938) - Panenka
(1938) - Pán a sluha
(1938) - Neporažená armáda
(1938) - Lucerna
(1938) - Krok do tmy
(1938) - Jarka a Věra
(1938) - Holka nebo kluk?
(1938) - Ducháček to zařídí
(1938) - Cech panen kutnohorských
(1938) - Bílá vrána
(1938) - Andula vyhrála
(1937) - Žena pod křížem
(1937) - Vyděrač
(1937) - Tři vejce do skla
(1937) - Panenství
(1937) - Mravnost nade vše
(1937) - Matčina zpověď
(1937) - Lidé na kře
(1937) - Karel Hynek Mácha
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Jan Výrava
(1937) - Harmonika
(1937) - Falešná kočička
(1937) - Důvod k rozvodu (německá verze)
(1937) - Důvod k rozvodu
(1937) - Děvčátko z venkova
(1937) - Batalion
(1937) - Armádní dvojčata
(1937) - Advokátka Věra
(1936) - Vojnarka
(1936) - Velbloud uchem jehly
(1936) - Uličnice
(1936) - Tři muži ve sněhu
(1936) - Švadlenka
(1936) - Srdce v soumraku
(1936) - Sextánka (německá verze)
(1936) - Sextánka
(1936) - Rozkošný příběh
(1936) - Komediantská princezna
(1936) - Děti velké lásky
(1935) - Výkřik do sibiřské noci
(1935) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1935) - Studentská máma
(1935) - První políbení
(1935) - Maryša
(1935) - Král ulice
(1935) - Jedna z milionu
(1934) - Z bláta do louže
(1934) - Za řádovými dveřmi
(1934) - Tři kroky od těla
(1934) - Tatranská romance
(1934) - Polská krev (německá verze)
(1934) - Polská krev
(1934) - Pokušení paní Antonie
(1934) - Pán na roztrhání
(1934) - Nezlobte dědečka
(1934) - Matka Kráčmerka
(1934) - Marijka nevěrnice
(1934) - Hudba srdcí
(1934) - Dokud máš maminku
(1933) - U snědeného krámu
(1933) - S vyloučením veřejnosti
(1933) - Svítání
(1933) - Strýček z Ameriky
(1933) - Skřivánčí píseň
(1933) - Sedmá velmoc
(1933) - Řeka
(1933) - Revizor
(1933) - Perníková chaloupka
(1933) - Jsem děvče s čertem v těle
(1933) - Jindra, hraběnka Ostrovínová
(1933) - Dobrý tramp Bernášek
(1932) - Zlaté ptáče
(1932) - Zapadlí vlastenci
(1932) - Tisíc za jednu noc
(1932) - Šenkýřka „U divoké krásy“
(1932) - Sňatková kancelář
(1932) - Sestra Angelika
(1932) - Před maturitou
(1932) - Právo na hřích
(1932) - Píseň o velké lásce
(1932) - Pepina Rejholcová
(1932) - Peníze nebo život
(1932) - Načeradec král kibiců
(1932) - Malostranští mušketýři
(1932) - Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa
(1932) - Kantor Ideál
(1932) - Funebrák
(1932) - Extase
(1932) - Děvčátko, neříkej ne!
(1932) - Anton Špelec, ostrostřelec
(1931) - Skalní ševci
(1931) - Obrácení Ferdyše Pištory
(1931) - Kariéra Pavla Čamrdy
(1931) - Karel Havlíček Borovský
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1930) - Lidé v bouři
Spoluherci ve filmu "Komptoiristka":
(*1895) Theodor Pištěk

(*1899) Eman Fiala

(*1896) Svatopluk Innemann (režisér)

(*1896) Svatopluk Innemann (scénárista)

(*1896) Zdena Kavková

(*1880) Karel Noll

(*1860) Josef Šváb-Malostranský

(*1910) Adolf Branald

(*1887) Jindřich Lhoták

(*1883) Emilie Nitschová



Tranzitní horoskop (1922)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
24°31’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
5°01’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
8°40’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
27°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
29°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
29°39’
Váhy
17°16’
SaturnSaturn:
Váhy
20°58’
Váhy
7°22’
UranUran:
Štír
11°36’
Ryby
6°37’
NeptunNeptun:
Blíženci
15°31’
Lev
15°27’
PlutoPluto:
Blíženci
11°40’
Rak
8°58’
S.UzelS.Uzel:
Beran
3°04’
Váhy
13°38’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
25°50’
Vodnář
29°41’
CheirónCheirón:
Panna
22°15’
Beran
9°31’

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »