stir

Karel Šeplavý
(1959): Velká samota

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 53 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Karel Šeplavý - Film: Velká samota
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1959, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1959 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Šeplavý - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Velká samota":
(*1920) Václav Lohniský

(*1920) Rudolf Hrušínský

(*1903) Oľga Adamčíková

(*1930) Blanka Bohdanová

(*1921) Oldřich Velen

(*1920) Zdeněk Řehoř

(*1926) Arnošt Navrátil

(*1927) Ladislav Helge (režisér)

(*1922) Július Pántik

(*1904) Samuel Adamčík

(*1914) Bohumil Šmída

(*1905) Adam Matejka

(*1920) Elena Rampáková

(*1888) Mária Sýkorová

(*1901) Frída Bachletová

(*1894) František Šlégr

(*1921) Josef Koza

(*1917) Václav Kyzlink

(*1921) Miroslav Olejníček

(*1925) Ladislav Suchánek

(*1908) Ferdinand Pečenka (kameraman)

(*1928) Gustav Křivinka (hudební skladatel)

(*1940) Jana Rubášová



Tranzitní horoskop (1959)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
9°09’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
23°33’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
0°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
13°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
2°04’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
11°02’
Štír
24°03’
SaturnSaturn:
Ryby
8°23’
Střelec
29°31’
UranUran:
Kozoroh
5°30’
Lev
15°39’
NeptunNeptun:
Rak
12°34’
Štír
6°34’
PlutoPluto:
Blíženci
23°30’
Panna
4°03’
S.UzelS.Uzel:
Lev
6°57’
Váhy
18°01’
Černá LunaLilith:
Blíženci
12°36’
Býk
5°01’
CheirónCheirón:
Vodnář
7°36’
Vodnář
19°47’

Dnes se narodili
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Belgie Audrey Hepburn
(*1929 - 1993) herečka, velvyslankyně UNICEF

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907 - 1990) herečka

Velká Británie král Jiří V.
(*1865 - 1936) král Spojeného království VB a indický císař

Velká Británie John Ruskin
(*1819 - 1900) kreslič, malíř a sběratel

Česká republika Jiří Raška
(*1941 - 2012) skokan na lyžích



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »