stir

Karel Šeplavý
(1959): Velká samota

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 53 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Karel Šeplavý - Film: Velká samota
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1959, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1959 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Šeplavý - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Velká samota":
(*1920) Václav Lohniský

(*1920) Rudolf Hrušínský

(*1903) Oľga Adamčíková

(*1930) Blanka Bohdanová

(*1921) Oldřich Velen

(*1920) Zdeněk Řehoř

(*1926) Arnošt Navrátil

(*1927) Ladislav Helge (režisér)

(*1922) Július Pántik

(*1904) Samuel Adamčík

(*1914) Bohumil Šmída

(*1905) Adam Matejka

(*1920) Elena Rampáková

(*1888) Mária Sýkorová

(*1901) Frída Bachletová

(*1894) František Šlégr

(*1921) Josef Koza

(*1917) Václav Kyzlink

(*1921) Miroslav Olejníček

(*1925) Ladislav Suchánek

(*1908) Ferdinand Pečenka (kameraman)

(*1928) Gustav Křivinka (hudební skladatel)

(*1940) Jana Rubášová



Tranzitní horoskop (1959)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
9°09’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
23°33’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
0°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
13°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
2°04’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
11°02’
Štír
24°03’
SaturnSaturn:
Ryby
8°23’
Střelec
29°31’
UranUran:
Kozoroh
5°30’
Lev
15°39’
NeptunNeptun:
Rak
12°34’
Štír
6°34’
PlutoPluto:
Blíženci
23°30’
Panna
4°03’
S.UzelS.Uzel:
Lev
6°57’
Váhy
18°01’
Černá LunaLilith:
Blíženci
12°36’
Býk
5°01’
CheirónCheirón:
Vodnář
7°36’
Vodnář
19°47’

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »