beran

Kate Hudson
(1981): Entertainment Tonight

Pohlaví:
Žena
Narození:
19.4. 1979 - 10:51h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
40 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Kate Hudson - Film: Entertainment Tonight
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1981, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1981 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kate Hudson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2020) - Richard Pryor: Is It Something I Said?
(2017) - Me and My Shadow
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
(2016) - Svátek matek
(2016) - Kung Fu Panda 3
(2016) - Deepwater Horizon
(2016) - Born to Be King
(2015) - Zlatý Glóbus 2015
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Ruku na to
(2015) - Barely Famous (TV seriál)
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - V divočině s Bearem Gryllsem
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Wish I Was Here
(2014) - Krvavé peníze
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Bez minulosti
(2012) - Váhavý fundamentalista
(2011) - Tvůj snoubenec, můj milenec
(2011) - Malý kousek nebe
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Vrah ve mně
(2009) - The 35th Annual People's Choice Awards
(2009) - Válka nevěst
(2009) - Nine
(2009) - Glee (TV seriál)
(2008) - The Doctors
(2008) - Kamarádova holka
(2008) - Bláznovo zlato
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - My dva a křen
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Klíč
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell - Volume 2
(2004) - At the Movies
(2004) - Život s Helenou
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - Rozvod po francouzsku
(2003) - Jak ztratit kluka v 10 dnech
(2003) - Alex a Emma
(2002) - Čtyři pírka: Zkouška cti
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Behind the Scenes: Almost Famous - Postcards from the Edge
(2001) - The Cutting Room
(2000) - GPTV
(2000) - The Beatles Revolution
(2000) - Vše o Adamovi
(2000) - Na pokraji slávy
(2000) - Fáma
(2000) - Dr. T a jeho ženy
(1999) - 200 cigaret
(1998) - Voda na poušti
(1998) - Lososí řeka
(1996) - The Daily Show
(1994) - Inside the Actors Studio
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight

Kate Hudson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Kate Hudson - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Entertainment Tonight":
(*1956) Mel Gibson

(*1958) Sharon Stone

(*1955) Bruce Willis

(*1967) Julia Roberts

(*1963) Brad Pitt

(*1961) Eddie Murphy

(*1954) Denzel Washington

(*1971) Ewan McGregor

(*1949) Jessica Lange

(*1967) Nicole Kidman

(*1974) Penélope Cruz

(*1946) Tommy Lee Jones

(*1968) Will Smith

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1954) Jackie Chan

(*1963) William Baldwin

(*1960) Daniel Baldwin

(*1930) Clint Eastwood

(*1966) Stephen Baldwin

(*1964) Keanu Reeves

(*1961) Laurence Fishburne

(*1942) Harrison Ford

(*1961) Meg Ryan

(*1977) Orlando Bloom

(*1969) Cate Blanchett

(*1953) Pierce Brosnan

(*1945) Goldie Hawn

(*1969) Renée Zellweger

(*1968) Hugh Jackman

(*1962) Tom Cruise

(*1975) Drew Barrymore

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1972) Ben Affleck

(*1943) Robert De Niro

(*1940) Al Pacino

(*1959) Val Kilmer

(*1958) Tim Robbins

(*1951) Kurt Russell

(*1964) Russell Crowe

(*1964) Nicolas Cage

(*1954) John Travolta

(*1944) Gary Busey

(*1959) Tom Arnold

(*1958) Jamie Lee Curtis

(*1925) Tony Curtis

(*1966) John Cusack

(*1953) John Malkovich

(*1972) Cameron Diaz

(*1952) Jeff Goldblum

(*1936) Burt Reynolds

(*1946) Susan Sarandon

(*1952) Patrick Swayze

(*1960) Julianne Moore

(*1955) Kevin Costner

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1965) Ben Stiller

(*1968) Owen Wilson

(*1960) David Duchovny

(*1969) Christian Slater

(*1938) Jon Voight

(*1968) Cuba Gooding Jr.

(*1949) Sigourney Weaver

(*1975) Kate Winslet

(*1970) Chris O'Donnell

(*1970) Uma Thurman

(*1937) Jack Nicholson

(*1953) Kim Basinger

(*1961) Michael J. Fox

(*1936) Dennis Hopper

(*1967) Laura Dern

(*1967) Sheryl Lee

(*1968) Patricia Arquette

(*1975) Balthazar Getty

(*1968) Naomi Watts

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1959) Kevin Spacey

(*1944) Michael Douglas

(*1960) Sean Penn

(*1990) Kristen Stewart

(*1961) Forest Whitaker

(*1956) Geena Davis

(*1938) Frank Langella

(*1974) Ryan Phillippe

(*1962) Demi Moore

(*1964) Djimon Hounsou

(*1961) Tom Sizemore

(*1962) Jim Carrey

(*1962) Matthew Broderick

(*1963) Greg Kinnear

(*1948) Kathy Bates

(*1973) Kate Beckinsale

(*1956) Tom Hanks

(*1963) Johnny Depp

(*1960) Hugh Grant

(*1958) Kevin Bacon

(*1969) Matthew McConaughey

(*1962) Thomas Gibson

(*1958) Steve Guttenberg



Tranzitní horoskop (1981)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
29°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
29°18’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
1°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
25°55’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
9°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
29°57’
Váhy
9°32’
SaturnSaturn:
Panna
7°25’
Váhy
9°31’
UranUran:
Štír
19°49’
Štír
28°26’
NeptunNeptun:
Střelec
20°17’
Střelec
23°04’
PlutoPluto:
Váhy
17°31’
Váhy
24°09’
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°27’
Lev
12°29’
Černá LunaLilith:
Lev
21°02’
Štír
0°16’
CheirónCheirón:
Býk
8°42’
Býk
13°37’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
24°58’
4. IC:
Váhy
12°48’
7. DSC:
Kozoroh
24°58’
10. MC:
Beran
12°48’

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) dramatik, básník

Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) slavný matematik a fyzik

Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) básník, romantik

Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6. prezident usa

Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) herečka, zpěvačka jemensko-židovského původu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Novoluní v RybyRybách
ukázat kalendář »