vodnar

Kazuo Zaitsu
(1984): Mein têma

Narození:
Místo:
Fukuoka
Země:
Věk:
72 let
Kazuo Zaitsu - Film: Mein têma
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kazuo Zaitsu - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mein têma":
(*1950) Jošimicu Morita (režisér)

(*1950) Jošimicu Morita (scénárista)

(*1951) Kaori Momoi

(*1951) Ičiró Ogura

(*1965) Hironobu Nomura

(*1964) Hiroko Jakušimaru



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
29°45’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
17°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
1°04’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
9°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
27°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
24°26’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Lev
18°24’
Štír
13°58’
UranUran:
Blíženci
22°09’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Váhy
12°39’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Lev
13°24’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Býk
18°11’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Vodnář
12°53’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Štír
24°27’
Býk
28°26’

Dnes se narodili
Francie Michèle Morgan
(*1920) herečka

Itálie Gioachino Rossini
(*1792) skladatel

Irán Ali Amiri
(*1980) herec, zpěvák

Česká republika Josef Svatopluk Machar
(*1864) básník, fejetonista

Spojené státy Ja Rule
(*1976) rapper


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dirk Benedict
(*1945) herec, režisér

Spojené státy Ron Howard
(*1954) scénárista, režisér

Španělsko Javier Bardem
(*1969) herec

Kanada Justin Bieber
(*1994) herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Spojené státy Kesha
(*1987) zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Švýcarsko Adolphe Francois Appia
(*1862 - 1928) architekt, designér, revoluční scénograf

Spojené státy Jerome Lawrence
(*1915 - 2004) dramatik

Filipíny Elpidio Quirino
(*1890 - 1956) politik

Itálie Pietro Ubaldi
(*1886 - 1980) filozof

Spojené státy Bobby Walthour Jr.
(*1902 - 1980) cyklista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »