vodnar

Kazuo Zaitsu
(2010): Bandeiji

Narození:
Místo:
Fukuoka
Země:
Věk:
72 let
Kazuo Zaitsu - Film: Bandeiji
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kazuo Zaitsu - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Bandeiji":
(*1963) Šundži Iwai (scénárista)

(*1980) Ajumi Itó

(*1984) Džin Akaniši

(*1959) Takeši Kobajaši (režisér)

(*1986) Anne Watanabe

(*1991) Kii Kitano

(*1987) Kengo Kóra



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
29°45’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
17°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
1°04’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
9°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
27°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
24°26’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Lev
18°24’
Váhy
4°31’
UranUran:
Blíženci
22°09’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Váhy
12°39’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Lev
13°24’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Býk
18°11’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Vodnář
12°53’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Štír
24°27’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) herečka

Itálie Monica Bellucci
(*1964) herečka, módná návrhárka

Spojené státy Fran Drescher
(*1957) herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Spojené státy Truman Capote
(*1924) spisovatel, herec a novinář

Francie Marion Cotillard
(*1975) herečka, zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Irsko Richard Harris
(*1930) herec

Velká Británie Julie Andrews
(*1935) herečka, zpěvačka, spisovatelka

Česká republika Jiří Suchý
(*1931) skladatel, hudebník, textař, spisovatel, básník, výtvarník, grafik, divadelník

Velká Británie Rupert Friend
(*1981) herec

Česká republika Nina Jiránková
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Dean
(*1931 - 1955) herec

Česká republika Miloš Macourek
(*1926 - 2002) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Francie Georges Ernest Boulanger
(*1837 - 1891) francouzský generál a významný politik 90

Německo Oswald Mathias Ungers
(*1926 - 2007) architekt

Německo Simone Signoret
(*1921 - 1985) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »