lev

Kunihiko Ida
(2002): Yomigaeri

Narození:
Místo:
Saitama
Země:
Věk:
55 let
Kunihiko Ida - Film: Yomigaeri
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kunihiko Ida - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Yomigaeri":
(*1977) Misaki Itó

(*1961) Akihito Šiota (režisér)

(*1981) Kó Šibasaki

(*1987) Masami Nagasawa

(*1980) Júko Takeuči

(*1961) Šó Aikawa

(*1974) Cujoši Kusanagi

(*1987) Hajato Ičihara



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
18°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
7°57’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
12°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
13°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
9°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
19°28’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Vodnář
19°53’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Panna
4°32’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
12°57’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
11°03’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Rak
18°54’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Štír
12°39’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Ryby
13°40’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »