lev

Kunihiko Ida
(2002): Yomigaeri

Narození:
Místo:
Saitama
Země:
Věk:
55 let
Kunihiko Ida - Film: Yomigaeri
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kunihiko Ida - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Yomigaeri":
(*1977) Misaki Itó

(*1961) Akihito Šiota (režisér)

(*1981) Kó Šibasaki

(*1987) Masami Nagasawa

(*1980) Júko Takeuči

(*1961) Šó Aikawa

(*1974) Cujoši Kusanagi

(*1987) Hajato Ičihara



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
18°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
7°57’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
12°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
13°00’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
9°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
19°28’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Vodnář
19°53’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Panna
4°32’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
12°57’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
11°03’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Rak
18°54’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Štír
12°39’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Ryby
13°40’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »