strelec

Larry Day
(1999): Maximální turbulence

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Montréal, Québec
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Larry Day - Film: Maximální turbulence
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Larry Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Race
(2015) - Stonewall
(2015) - Muž na laně
(2014) - X-Men: Budoucí minulost
(2014) - Sloní píseň
(2014) - My Name Is Sandy
(2014) - Le Militaire
(2014) - The Girl He Met Online
(2013) - JFK: Nezvratný důkaz
(2013) - Still Life: A Three Pines Mystery
(2013) - A Sister's Revenge
(2013) - Crook
(2012) - Paralelní světy
(2012) - Na cestě
(2012) - The Good Lie
(2010) - Piché: entre ciel et terre
(2010) - Krach
(2010) - Die
(2010) - Barneyho ženy
(2009) - Recon 2023: The Gauda Prime Conspiracy
(2009) - Burning Mussolini
(2008) - South of the Moon
(2008) - Serveuses demandées
(2008) - Případ Carrie Ryansová
(2008) - Le Piège américain
(2008) - Kat: Válečná zóna
(2008) - Crossing Nirvana
(2007) - Vlna zabiják
(2007) - Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
(2006) - Síly temna
(2006) - Poslední polibek
(2006) - Časovaná bomba
(2006) - The Business (TV seriál)
(2006) - Bethune (TV seriál)
(2005) - René Lévesque (TV seriál)
(2005) - Poslední znamení
(2005) - Maurice Richard
(2005) - Král hadů
(2005) - The Festival (TV seriál)
(2005) - Canadian Case Files (TV seriál)
(2004) - Smrtelné setkání
(2004) - Přímý zásah
(2004) - Osudový zlom
(2004) - Ničivá hrozba
(2004) - Jack Paradise (Les nuits de Montréal)
(2004) - Den poté
(2004) - Delta State (TV seriál)
(2003) - Masakr na střední škole
(2003) - E.D.N.Y.
(2002) - Zrada
(2002) - Spasitel
(2002) - Parťáci v akci
(2002) - Není úniku
(2002) - Lance et compte - La nouvelle génération (TV seriál)
(2002) - Jean Duceppe (TV seriál)
(2002) - Jack & Ella
(2002) - Hra o čas
(2002) - Divoký Mesiáš
(2002) - Asbestos (TV seriál)
(2001) - Filmography (TV seriál)
(2001) - Třetí světová válka
(2001) - Pekelná kuchyně
(2001) - Mrtvá zóna
(2001) - Hysteria: The Def Leppard Story
(2001) - Cause of Death
(2000) - V těle vraha
(2000) - Stardom
(2000) - Norimberk
(2000) - Detektiv Wilderová
(2000) - Bez alibi
(1999) - Sběratel kostí
(1999) - P.T. Barnum, král cirkusu
(1999) - Nejmladší kmotr
(1999) - Maximální turbulence
(1999) - Jako hrob
(1999) - Fish Out of Water
(1999) - Family Rules (TV seriál)
(1999) - Back to Sherwood (TV seriál)
(1998) - V zajetí
(1998) - The Second Arrival
(1998) - Provocateur
(1998) - Out of Control
(1998) - Nico the Unicorn
(1998) - Domácí tým
(1998) - Dead End
(1997) - Vrah nebo oběť
(1997) - Top Secret
(1997) - Laserhawk
(1997) - Křik studentů (TV seriál)
(1997) - Dům démonů
(1997) - Dobrodružství Malého Indiána
(1997) - Cizinec
(1996) - Sci-fízl
(1996) - Rainbow
(1996) - Pohyblivý terč
(1995) - Vězeň na zabití

Larry Day - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Maximální turbulence":
(*1947) Joe Mantegna

(*1982) Elisha Cuthbert

(*1961) Robert Tinnell (režisér)

(*1963) Charles Edwin Powell

(*1956) Normand Corbeil (hudební skladatel)

(*1950) Richard Goudreau (scénárista)



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
28°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
0°17’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
18°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
27°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
12°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
9°58’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Vodnář
19°24’
Beran
26°46’
UranUran:
Panna
10°03’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Štír
16°53’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Panna
14°13’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Rak
11°54’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Štír
27°23’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Ryby
10°39’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Nigérie Hugo Weaving
(*1960) herec

Spojené státy Robert Downey Jr.
(*1965) herec, zpěvák

Spojené státy Anthony Perkins
(*1932) herec, zpěvák

Česká republika Zdenka Procházková
(*1926) herečka, konferenciérka

Austrálie Heath Ledger
(*1979) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Martin Luther King
(*1929 - 1968) politik, spisovatel, duchovní, černošský mluvčí

Spojené státy William Henry Harrison
(*1773 - 1841) 9. prezident usa

Německo Karl Benz
(*1844 - 1929) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Spojené státy Gloria Swanson
(*1899 - 1983) herečka

Švýcarsko Max Frisch
(*1911 - 1991) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »