ryby

Laura Harring
(1990): Lambada! Zakázaný tanec

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Mochis, Sinaloa
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herečka
Laura Harring - Film: Lambada! Zakázaný tanec
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Laura Harring - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Lambada! Zakázaný tanec":
(*1943) Greydon Clark (režisér)

(*1940) Richard Lynch

(*1939) Sid Haig

(*1963) Kenny Johnson



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
12°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
4°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
25°23’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
9°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
20°50’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Vodnář
27°39’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Panna
7°48’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Štír
17°46’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Panna
12°56’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°02’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Střelec
5°30’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Ryby
14°21’
Rak
13°48’

Dnes se narodili
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Výročí úmrtí dnes mají
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) prezident

Česká republika Jan Neruda
(*1834 - 1891) spisovatel, básník

Česká republika Jozef Bednárik
(*1947 - 2013) herec, choreograf, divadelní režisér

Itálie Ignazio Tranquilli
(*1900 - 1978) spisovatel

Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »