ryby

Laura Harring
(1990): Lambada! Zakázaný tanec

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Mochis, Sinaloa
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herečka
Laura Harring - Film: Lambada! Zakázaný tanec
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1990, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1990 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Laura Harring - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Lambada! Zakázaný tanec":
(*1943) Greydon Clark (režisér)

(*1940) Richard Lynch

(*1939) Sid Haig

(*1963) Kenny Johnson



Tranzitní horoskop (1990)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
12°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
4°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
25°23’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
9°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
20°50’
Rak
5°08’
SaturnSaturn:
Vodnář
27°39’
Kozoroh
15°39’
UranUran:
Panna
7°48’
Kozoroh
5°47’
NeptunNeptun:
Štír
17°46’
Kozoroh
12°02’
PlutoPluto:
Panna
12°56’
Štír
17°05’
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°02’
Vodnář
18°26’
Černá LunaLilith:
Střelec
5°30’
Štír
6°27’
CheirónCheirón:
Ryby
14°21’
Rak
13°48’

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »