Sid Haig wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Sid Haig
(Sidney Eddie Mosesian)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Fresno, Kalifornie
Země:
Věk:
82 let
Povolání:
herec

Sid Haig - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.7.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Sid Haig 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Sid Haig
datum narození 14.7.1939
(herec, instagram)

Sid Haig - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Abruptio
(2016) - Razor
(2016) - Go Straight to Hell
(2015) - Smoke and Mirrors: The Story of Tom Savini
(2015) - Adam Green's Scary Sleepover (TV seriál)
(2015) - Bone Tomahawk
(2014) - I Am Santa Claus
(2013) - Zombex
(2013) - The Penny Dreadful Picture Show
(2013) - High on the Hog
(2013) - Hatchet III
(2013) - Devil in My Ride
(2012) - The Sacred
(2012) - The Lords of Salem
(2012) - The Infliction
(2011) - Mimesis
(2011) - Creature
(2010) - Holky s mačetami útočí!
(2009) - Thirsty
(2009) - The Haunted World of El Superbeasto
(2009) - Dark Moon Rising
(2007) - Scream Awards 2007
(2007) - Halloween
(2007) - Dead Man's Hand
(2007) - Brotherhood of Blood
(2006) - 30 Even Scarier Movie Moments (TV seriál)
(2006) - Vampira: The Movie
(2006) - Texas Frightmare Weekend 2006
(2006) - Velký malý cirkus
(2006) - Noc oživlých mrtvol 3D
(2006) - A Dead Calling
(2005) - 30 Days in Hell: The Making of 'The Devil's Rejects'
(2005) - Vyvrženci pekla
(2005) - House of the Dead 2
(2004) - UnConventional
(2004) - Kill Bill 2
(2003) - Past, Present & Future (hudební videoklip)
(2003) - Dům tisíce mrtvol
(1997) - Jackie Brown
(1992) - Boris a Nataša
(1990) - Ryzí riziko
(1990) - Lambada! Zakázaný tanec
(1989) - Čarodějové zakletého království
(1988) - Warlords
(1988) - Just the Ten of Us (TV seriál)
(1988) - Bohyně lásky
(1987) - Werewolf (TV seriál)
(1987) - Commando Squad
(1986) - Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
(1985) - Wildside (TV seriál)
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Misfits of Science (TV seriál)
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Automan (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - 40 Days of Musa Dagh
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - Následky
(1981) - Underground Aces
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1981) - Chu Chu and the Philly Flash
(1981) - Galaxie teroru
(1981) - Bret Maverick (TV seriál)
(1980) - Loose Shoes
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1979) - Smrtelné nehody na dálnici
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
(1978) - Tarzan and the Super 7 (TV seriál)
(1978) - Jason of Star Command (TV seriál)
(1978) - Evening in Byzantium
(1977) - McNamara's Band
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - The Return of the World's Greatest Detective
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Nepřemožitelný bukanýr
(1976) - Monster Squad (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
(1976) - Delvecchio (TV seriál)
(1975) - Who Is the Black Dahlia?
(1975) - Switch (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Run, Joe, Run (TV seriál)
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - Get Christie Love (TV seriál)
(1974) - Foxy Brownová
(1974) - Divoké sestry
(1974) - Busting
(1973) - Wonder Women
(1973) - Woman Hunt
(1973) - Vládce severní dráhy
(1973) - Šéf je mrtvý
(1973) - The No Mercy Man
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Černá, bílá
(1973) - Coffy
(1973) - Beyond Atlantis
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1972) - The Big Bird Cage
(1971) - THX 1138
(1971) - O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
(1971) - Klec pro panenky
(1971) - Diamanty jsou věčné
(1971) - Alias Smith and Jones (TV seriál)
(1971) - Alias Smith and Jones
(1970) - C.C. and Company
(1969) - Pit Stop
(1969) - Che!
(1968) - K čertu s hrdiny
(1968) - Here's Lucy (TV seriál)
(1968) - Here Come the Brides (TV seriál)
(1967) - The Flying Nun (TV seriál)
(1967) - Spider Baby, or The Maddest Story Ever Told
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - It's a Bikini World
(1967) - Bez okolků
(1966) - Star Trek (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Iron Horse (TV seriál)
(1966) - Blood Bath
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - Laredo (TV seriál)
(1965) - Beach Ball
(1965) - Agent Smart (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1962) - The Lucy Show (TV seriál)
(1962) - The Firebrand
(1960) - The Host
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.7.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Sid Haig 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Sid Haig - herec

se narodil 14.7.1939 ve městě Fresno, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Sid Haig

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Sid Haig
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
21°08’
 
LunaLuna:
Blíženci
18°24’
 
MerkurMerkur:
Lev
17°39’
 
VenušeVenuše:
Rak
6°35’
 
MarsMars:
Vodnář
1°54’
R
JupiterJupiter:
Beran
8°24’
 
SaturnSaturn:
Býk
0°28’
 
UranUran:
Býk
21°08’
 
NeptunNeptun:
Panna
21°01’
 
PlutoPluto:
Lev
0°46’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
4°35’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
22°57’
 
CheirónCheirón:
Rak
12°54’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »