ryby

Laura Harring
(2015): Manson Girls

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Mochis, Sinaloa
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka
Laura Harring - Film: Manson Girls
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Laura Harring - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Manson Girls":
(*1978) Estella Warren

(*1979) Monica Keena

(*1977) Eric Balfour

(*1951) Bill Moseley

(*1953) Ron Jeremy

(*1988) Tania Raymonde

(*1951) Patti D'Arbanville

(*1986) Vanessa Zima



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
12°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
4°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
25°23’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
9°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
20°50’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Vodnář
27°39’
Střelec
0°54’
UranUran:
Panna
7°48’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Štír
17°46’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Panna
12°56’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°02’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Střelec
5°30’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Ryby
14°21’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Spojené státy James Caan
(*1940) herec, režisér

Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931) herec, režisér

Spojené státy Jennifer Grey
(*1960) herečka, tanečnice

Česká republika Vilma Cibulková
(*1963) herečka

Velká Británie Keira Knightley
(*1985) herečka


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Tomáš Hanák
(*1957) herec, moderátor

Velká Británie Michael York
(*1942) herec

Spojené státy Quentin Tarantino
(*1963) scénárista, režisér

Itálie Giuseppe Tornatore
(*1956) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Mariah Carey
(*1970) herečka, zpěvačka, návrhářka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Věra Špinarová
(*1951 - 2017) herečka, zpěvačka

Spojené státy Eazy-E
(*1963 - 1995) rapper

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770 - 1827) skladatel

Francie Joseph Ignace Guillotin
(*1738 - 1814) propagátor gilotiny, mylně označován za jejího vynálezce

Spojené státy John Kennedy Toole
(*1937 - 1969) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »