rak

Leslie Browne
(1980): Nijinsky

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herečka
Leslie Browne - Film: Nijinsky
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1980, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1980 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Leslie Browne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nijinsky":
(*1948) Jeremy Irons

(*1935) Ronald Lacey

(*1934) Alan Bates

(*1927) Herbert Ross (režisér)

(*1933) Siân Phillips

(*1923) Alan Badel

(*1930) Charles Kay

(*1939) Janet Suzman

(*1930) Colin Blakely

(*1940) Ronald Pickup

(*1913) Douglas Slocombe (kameraman)

(*1934) Vernon Dobtcheff

(*1888) Vaclav Fomič Nižinskij (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1980)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
7°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
29°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
1°41’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
27°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
5°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
24°16’
Panna
10°11’
SaturnSaturn:
Střelec
9°05’
Panna
26°59’
UranUran:
Lev
5°25’
Štír
24°04’
NeptunNeptun:
Váhy
29°51’
Střelec
20°56’
PlutoPluto:
Lev
28°31’
Váhy
21°36’
S.UzelS.Uzel:
Štír
17°12’
Panna
1°52’
Černá LunaLilith:
Ryby
3°46’
Panna
19°28’
CheirónCheirón:
Vodnář
16°41’
Býk
9°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »