rak

Leslie Browne
(1980): Nijinsky

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herečka
Leslie Browne - Film: Nijinsky
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1980, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1980 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Leslie Browne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nijinsky":
(*1948) Jeremy Irons

(*1935) Ronald Lacey

(*1934) Alan Bates

(*1927) Herbert Ross (režisér)

(*1933) Siân Phillips

(*1923) Alan Badel

(*1930) Charles Kay

(*1939) Janet Suzman

(*1930) Colin Blakely

(*1940) Ronald Pickup

(*1913) Douglas Slocombe (kameraman)

(*1934) Vernon Dobtcheff

(*1888) Vaclav Fomič Nižinskij (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1980)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
7°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
29°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
1°41’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
27°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
5°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
24°16’
Panna
10°11’
SaturnSaturn:
Střelec
9°05’
Panna
26°59’
UranUran:
Lev
5°25’
Štír
24°04’
NeptunNeptun:
Váhy
29°51’
Střelec
20°56’
PlutoPluto:
Lev
28°31’
Váhy
21°36’
S.UzelS.Uzel:
Štír
17°12’
Panna
1°52’
Černá LunaLilith:
Ryby
3°46’
Panna
19°28’
CheirónCheirón:
Vodnář
16°41’
Býk
9°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stanislav Neumann
(*1902 - 1975) herec, syn S. K. Neumanna

Itálie Umberto Eco
(*1932 - 2016) prozaik, estetik, sémiolog a literární vědec

Německo Karl Lagerfeld
(*1933 - 2019) módní návrhář, designér, fotograf, vydavatel

Rakousko Friedensreich Hundertwasser
(*1928 - 2000) architekt, malíř, umělec, vizionář, samorost

Německo Georg Büchner
(*1813 - 1837) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v PannaPanně
ukázat kalendář »