rak

Leslie Browne
(1980): Nijinsky

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herečka
Leslie Browne - Film: Nijinsky
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1980, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1980 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Leslie Browne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nijinsky":
(*1948) Jeremy Irons

(*1935) Ronald Lacey

(*1934) Alan Bates

(*1927) Herbert Ross (režisér)

(*1933) Siân Phillips

(*1923) Alan Badel

(*1930) Charles Kay

(*1939) Janet Suzman

(*1930) Colin Blakely

(*1940) Ronald Pickup

(*1913) Douglas Slocombe (kameraman)

(*1934) Vernon Dobtcheff

(*1888) Vaclav Fomič Nižinskij (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1980)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
7°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
29°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
1°41’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
27°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
5°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
24°16’
Panna
10°11’
SaturnSaturn:
Střelec
9°05’
Panna
26°59’
UranUran:
Lev
5°25’
Štír
24°04’
NeptunNeptun:
Váhy
29°51’
Střelec
20°56’
PlutoPluto:
Lev
28°31’
Váhy
21°36’
S.UzelS.Uzel:
Štír
17°12’
Panna
1°52’
Černá LunaLilith:
Ryby
3°46’
Panna
19°28’
CheirónCheirón:
Vodnář
16°41’
Býk
9°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Napoléon II Bonaparte
(*1811 - 1832) nástupce francouzského císaře Napoleona I.

Itálie Giovannino Guareschi
(*1908 - 1968) novinář, kreslíř, humorista

Itálie Giuseppe Corradi
(*1932 - 2002) fotbalista

Spojené státy John Dillinger
(*1903 - 1934) americký bankovní lupič

Německo Paul Flechsig
(*1847 - 1929) vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »